Năstase, despre scrisoarea congresmanilor americani către FMI: Glumele ieftine şi luatul peste picior s-au terminat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr, a comentat scrisoarea americani congresmanilor David Schweikert şi Randy Weber către FMI, prin care solicită ca Fondului să se asigure că cleptocraţia de la Chişinău, implicaţă în dispariţia miliardului din sistemul bancar, nu reprezintă aceleaşi persoane care vor beneficia de banii contribuabililor din SUA.

Oficialii americani cer FMI să se asigure că banii contribuabililor americani nu sunt folosiţi pentru „salvarea unui Guvern, ai cărui membri au fost implicaţi în jefuirea poporului moldovean de un miliard de dolari”.

Citește și: (DOC) Congresmanii americani o avertizează pe șefa FMI: Cei care au furat miliardul beneficiază de un nou împrumut

„Cu toate încercările disperate ale finului Candu şi a altor indivizi corupţi de a se ascunde după frunza de smochin, iată că adevărul iese uşor-uşor la suprafaţă. Este îmbucurător faptul că din scrisoarea oamenilor politici americani nu lipsește numele beneficiarului miliardelor furate de la cetățenii Moldovei și al spălătoriei mafiei rusești prin justiția capturată”, a declarat Andrei Năstase.

Năstase susține că „în aceste momente în bârlogul mafiei e panică şi îngrijorare egală cu groaza”.

„Glumele ieftine şi luatul peste picior s-au terminat. Oricât ar încerca Plahotniuc şi camarila parşivă să bagatelizeze eforturile mele de a-l aduce pe Il Coordonatore în faţa justiţiei internaţionale, până scoatem ţara din captivitate, iată că numele său apare constant pe documente emise de prestigioase instituţii europene, mondiale sau americane ca APCE, FMI sau Congresul Statelor Unite ale Americii!”, a mai spus Andrei Năstase.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...