Surprize în trafic: Un șofer conducea în stare de ebrietate, iar altul avea în mașină câțiva saci cu cânepa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În ultimele 24 de ore, agenții de patrulare au depistat circa 1 000 de contravenţii în ceea ce privește circulaţia rutieră și ordinea publică.

Unul dintre ele s-a înregistrat, în jurul orei 02:30 pe strada 31 August din orașul Șoldănești. Un echipaj de patrulare a observat un automobil de model „Audi” care se deplasa cu viteză excesivă. La scurt timp, automobilul a fost stopat, însă șoferul nu se supunea cerințelor legale. Mai mult, acesta avea un comportament agresiv şi a opus rezistenţă fizică. În final, șoferul de 25 de ani, locuitor al orașului Şoldăneşti a fost escortat la IP Şoldăneşti, unde a fost supus testării alcooloscopice, având în aerul expirat 0,60 mg/l. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Un alt șofer a fost stopat de ofițerii de patrulare, în satul Furuceni, raionul Orhei. De această dată, conducătorul auto, de 33 de ani, originar din Orhei, transporta în portbagajul mașinii 3 saci cu plante verzi, asemănătoare cu cânepa. Interogat, șoferul nu a declarat de unde deține „marfa”. La cerințele de a fi supus testul alcooloscopic și de a se deplasa la Spitalul raional Orhei pentru prelevarea probelor biologice, șoferul categoric a refuzat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...