(foto) 40 de branduri „Made in Moldova” se vor regăsi în cel de-al treilea magazin „Din Inimă”

din-inima-unic-19-768×512
Foto: Locals.md

Cel de-al treilea magazin „Din Inimă”, amplasat pe o suprafață de 2000 m² în Centrul Comercial „UNIC”, își deschide larg ușile pe 25 octombrie! Cei care vor veni în intervalul orelor 15:00 – 20:00 vor beneficia de reduceri de până la 20% și de multe alte surprize plăcute, promit organizatorii.

Pe parcursul zilei, stiliștii: Natalia Mitereva, Ylianna Danko și Irina Novikova îți vor oferi consultații și sfaturi individuale pentru alegerea mai potrivită a ținutelor și completarea garderobei pentru sezonul toamnă-iarnă. Iar dacă vei face cumpărături în valoare de minimum 200 de lei, vei primi un card de 5% reducere.

 

din-inima-unic-46-768x512
Photot Credit: Locals.md

De asemenea, vei putea descoperi 40 de branduri autohtone de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii, amplasate pe o suprafață de 2000 MP. Printre aceștia se numără: Alina Bradu, Arillu, Artizana, Bombonici, Brio, Croitor Tricot, EHO, Georgette, Ionel, Isco-Prim, Lenicris, Lia Fia, Magvi, Maalex Bags, Milabrega, Miss Vivien, Olsa Shoes, Ponti, Portavita, Premiera Dona, Ravetti, Shram, Stîș, Storojuc, Tabita & Floare, Tiras, Vitalie Burlacu, Vasconi, Creme Brulee, Vestiti, Vistline, Vivi Artbutic, Gloria, Artizana Factory и NAAN.

 

Photot Credit: Locals.md
Photot Credit: Locals.md

Vino împreună cu cei dragi să apreciați cele mai bune branduri din țară și să trăiți o experiență unică de shopping pentru întreaga familie!

Proiectul a fost implementat prin investiții comune ale companiilor autohtone din industria de modă, membre ale Asociației Patronale din Industria Ușoară (APIUS) și ale partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

Photot Credit: Locals.md
Photot Credit: Locals.md
Photot Credit: Locals.md
Photot Credit: Locals.md
Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente