Peste 100 de tineri antreprenori sunt așteptați la Conferința Națională JCI Moldova 2016 „Easy Business”

unnamed

JCI Moldova anunță organizarea Conferinței Naționale JCI Moldova 2016 – Easy Business, care va avea loc în perioada 22-23 octombrie 2016 la complexul Capitoles Park din Chișinău. Conferința va întruni circa 100 de participanți din Republica Moldova, România și Germania, într-un program interactiv de întâlniri cu antreprenori și vizite la companiile pe care le conduc, traininguri despre vocație, marketing și vânzări, activități de networking și team-building.

Printre speakerii conferinței se numără Eugen Boico, director general al agenției de creație Publicis Moldova, Corneliu Său, director general al companiei Tandem, Sergiu Soltan, primul președinte JCI Chișinău și Iaroslav Cojocaru, manager al trupei The Wax Road.

O provocare aparte pentru participanții la Conferință este flash-mob-ul „Business pe Bicicletă”, în care aceștia vor parcurge un traseu de 7 km în ținută business. Scopul acțiunii este promovarea ideea utilizării bicicletei ca mijloc de transport și practicarea unui mod sănătos de viață.

 

unnamed-1

 

Programul și detalii despre participarea la conferință puteți găsi pe pagina web a evenimentului www.conferinta.jci.md.

Junior Chamber International (JCI) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200,000 de membri în 115 ţări ale lumii. JCI a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ca o mișcare a tinerilor care doreau să schimbe în bine comunitatea locală. În prezent, JCI are statut consultativ în Organizația Națiunilor Unite și a Consiliului Europei.

 

unnamed-3

 

JCI s-a lansat în Moldova în septembrie 2011 și are reprezentanțe în Chișinău, Ungheni și Rezina. JCI Moldova este promotorul dezvoltării economice și antreprenoriale în Moldova și își propune să devină cea mai mare rețea de lideri și antreprenori din țară.

Printre membrii marcanți ai JCI se numără secretarul general al ONU, Kofi Annan, președintele SUA, Bill Clinton, președintele Franței, Jacques Chirac, cofondatorul Microsoft, Bill Gates și alte persoane, care s-au afirmat în diverse domenii.

 

unnamed-2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente