Ieri Scaraoţchi-Plahotniuc a ieşit în persoană la rampă împotriva Maiei Sandu. Cu un interviu. Numai că el ştiţi, e băiat şmecher, el nu trăsneşte direct, el loveşte netezindu-te pe cap. Ieri el a netezit-o pe cap pe Maia Sandu. Cică în turul doi el ar susţine-o pe Maia Sandu. Da vă daţi seama ce înseamnă pentru cineva să fie netezit pe cap de Scaraoţchi. Gata, acel cineva se transformă într-un fel de aliat al lui Scaraoţchi. Şi Plahotniuc asta a vrut, s-o mânjească pe Maia Sandu cu lauda lui.

De fapt, întotdeauna când dă interviuri, Scaraoţchi urmăreşte mai multe ţinte. Una a fost, deci, s-o murdărească pe Maia Sandu. A doua ţintă a fost să-l spele pe Dodonică. Dar şi aici, în spălarea lui Dodon,el iarăşi a fost original. Cum faci ca să murdăreşti un om curat, pe Maia Sandu? Spui că o skatină ca tine o susţine pe Maia Sandu. Şi gata, ai murdărit-o. Cum îl speli pe un Dodon care este scula ta? Spui că tu, o skatină, nu îl susţii pe Dodon. Şi aşa scula ta Dodon se face de-odată curăţel.

Iar ca să vedeţi că între Dodon şi Plahotniuc totul e convenit de dinainte, cum a apărut interviul lui Plahotniuc, cum şi Dodon a scris pe blogul lui. „Iaca,vedeţi, Plahotniuc o susţine pe Maia Sandu”. Bravo, paţani, ce echipă bună formaţi!