Găsirea zborurilor cele mai bune, atunci când trebuie să călătoreşti cu avionul, este întotdeauna o sarcină dificilă, pentru că majoritatea site-urilor nu îţi oferă întotdeauna variantele cele mai bune. Sunt o mulţime de metode prin care cumpărătorii ajung să plătească mai mult decât ar trebui şi de cele mai multe ori, e greu să-ţi dai seama când nu ai cumpărat într-adevăr bilete de avion ieftine.

Google Now vrea să te scape de acest stres şi să te ajute să păstrezi mai mulţi bani pentru vacanţă, datorită noii funcţii introduse în aplicaţie, care îţi va afişa notificări cu privire la preţuri. Cardurile din aplicaţie îţi pot da informaţii despre când expiră o ofertă specială, dar şi câţi bani vei economisi dacă îţi cumperi bilete cu mai mult timp înainte de călătorie.

Google Now îţi oferă informaţii despre preţuri şi dacă alegi să cumperi un bilet de avion mai târziu decât atunci când primeşti notificarea. Poţi alege să urmăreşti zborul pe care vrei să îl alegi, iar dacă apar bilete de avion ieftine sau dacă, din contră, preţurile cresc, vei fi notificat.
 
Noua funcţie din Google se foloseşte de baze de date cu un istoric al preţurilor pentru a oferi informaţii, astfel că există posibilitatea ca uneori, să dea şi informaţii mai puţin corecte. Cu toate acestea, noua funcţie reprezintă o resursă extrem de utilă pe care o poţi folosi dacă vrei să salvezi nişte bani atunci când te pregăteşti de o călătorie.

De asemenea, noua funcţie vă oferă notificări şi despre reducerile pe care le puteţi obţine dacă vă cazaţi la un hotel ce oferă discount-uri clienţilor fideli, o funcţie utilă celor ce călătoresc în scopuri de afaceri.