Sandu îi acuză de lașitate pe Dodon și Lupu: „Au trimis la dezbatere doi soldăței mincinoși!”

1
Foto: Facebook/ Ion Ceban/ Maia Sandu/ Sergiu Sîrbu

Replici acide și dezbateri electorale fără candidați reali! Cel puțin așa s-a desfășurat prima dezbatere electorală de la PRO TV: „Eu vreau să fiu președinte”. Invitații emisiunii au fost candidatul PDM, Marian Lupu, candidatul PSRM, Igor Dodon și candidatul PAS, Maia Sandu. Doar Maia Sandu a răspuns la această invitație, ceilalți candidați au trimis la emisiune reprezentani: socialistul Ion Ceban și democratul Sergiu Sîrbu.

Candidata PAS, Maia Sandu, a ținut să-l întrebe pe Sergiu Sârbu „cum este să cheltui într-o țară săracă 15 milioane pentru a afișa mutra lui Marian Lupu pe postere”. Ce a făcut Lupu timp de 15 ani, în afară că l-a adus pe Plahotniuc în politică?” i-a reproșat Maia Sandu.

Replica din partea democratului Sergiu Sîrbu nu a întârziat. Acesta a afirmat că din 20 ianuarie de când PD este la guvernare, în țară este stabilitate. În același context, democratul i-a reproșat Maiei Sandu că PAS-ul nu ar fi atât de transparent pe cât pretinde.

După dezbateri, cadidatul PAS a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a acuzat concurenții electorali de lașitate. „Este clar pentru toți. Dodon și Lupu sunt niște lași. Au trimis, în locul lor, la dezbaterea de astăzi, doi soldăței care s-au întrecut la spus minciuni. Dacă șefii lor, Dodon și Lupu, se tem de mine și se tem să vorbească în fața propriului popor, cum ar putea să-l reprezinte? Se pare că Dodon și Lupu nu au încă, nu știu ce nu au, dar era bine să aibă” a scris Maia Sandu.

Menționăm că astăzi, 17 octombrie s-a desfășurat prima ediție a dezbaterilor electorale „Eu vreu să fiu președinte”. Moderatorul emisiunii Lorena Bogza a afirmat că până ieri avea conforarea faptului că invitații se vor prezenta la emisiune. Aceștia au avut runde de dezbateri, precum și câte un minut la dispoziție pentru a se adresa alegătorilor.
Mai jos urmăriți dezbaterea în întregime.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente