Groaznic! Un cuplu dintr-o suburbie a capitalei și-a omorât intenţionat doi copii nou-născuți // VIDEO

Crimă terifiantă descoperită după şapte ani. Doi concubini dintr-o suburbie a municipiului Chişinău sunt bănuiţi că şi-ar fi omorât intenţionat doi copii nou-născuţi. Mama biologică, în vârstă de 37 de ani, şi concubinul acesteia de 29 de ani, care au la întreţinere patru copii, dintre care trei minori, sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru omor intenţionat şi pruncucidere.

Potrivit informaţiilor obţinute în cadrul investigaţiilor desfăşurate pe parcursul lunilor iulie-august curent, crimele ar fi avut loc pe parcursul anilor 2008 – 2009, când ambii părinţi i-ar fi omorât la domiciliu imediat după naştere, fiind înveliţi în sacoşe din plastic, ulterior îngropaţi în ograda casei şi la marginea unei păduri din localitate.

Astfel, poliţiştii au efectuat săpături în locurile respective, fiind depistate osemintele a doi nou-născuţi, care au fost examinate preliminar la faţa locului de către medicul legist.

În cadrul audierilor ambii au recunoscut că, motivul uciderii nou-născuţilor ar fi fost lipsa surselor financiare. În acest context au fost numite expertizele medico-legale, în procesul cărora vor fi expertizate osemintele ridicate.

Potrivit legislaţiei penale în vigoare învinuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 ani până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.