Directorul de marketing Indiegogo vine în Moldova să inspire tinerii pasionați de start-upuri și comunicare

yan-budman

Dreamups Campus și Startup Grind Chișinău revin cu noutăți faine pentru toți tinerii antreprenori, start-uperi și pasionații de marketing. De această dată, invitat al celui de-al cincilea eveniment de networking Startup Grind Chișinău, este Directorul de Marketing Indiegogo, Yan Budman.

Cine este speakerul?

Yan Budman este o persoană creativă care lucrează pentru Indiegogo, compania care le permite oamenilor din întreaga lume să adune resurse financiare pentru lucrurile care cu adevărat contează pentru ei. Yan este este o persoană orientată spre rezultate și are o experiență unică în creșterea performanței echipelor din start-upurile tech. Este pasionat de tehnologiii și vrea să aducă un impact pozitiv în lume prin implementarea programelor de marketing la nivel strategic și tactic. Tot el este creatorul @HiddenCash – un cont Twitter de impact social, care a crescut de la 0 la 700 000 urmăritori în mai puțin de 30 zile (fără un buget pe media/publicitate) și a ajuns în topul căutărilor  la nivel global pe Google Search Trend 2014. Mai recent, el a creat SnapchatTakeover.com un instrument care ajută persoanele și brandurile să atragă mai mulți urmăritori pe Snapchat.

 

facebook_ian

 

Specializările lui:

Strategii de marketing, conținut de marketing, Social Media, Lead Generation, User Acquisition, Growth, eCommerce, Marketingul Produselor, Reclamă online, Email marketing, UX/Designul produselor.

Pe 20 octombrie, începând cu ora 18.00, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1, ai ocazia să-l cunoști pe Directorul de Marketing al companiei care:

# a creat cea mai mare platformă de crowdfunding și fundraising online;
# încurajează ideile creative și oferă oportunitatea de a le aduce la viață;
# redefinește antreprenoriatul și accentuează ideea că acesta este un drept, și nu un privilegiu;

Tot ce trebuie să faci este să îți iei bilet urmând linkul.

Programul evenimentului:

18.00 Networking și mâncare gustoasă. Vei cina cu cei mai interesanți membri ai comunității de startupuri și cu mulți pasionații de marketing.

19.00 Fireside Chat. Aici nu mai este nimic de adăugat, vei interacționa și vei afla totul despre experiența, viziunile și povestea de succes a lui Yan.

20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să găsești prieteni noi, nu contacte.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai al anului curent. La nivel internațional Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 185 de țări.

Dreamups Innovation Campus susține seria de evenimente Startup Grind Chișinău și este primul accelerator de afaceri din Republica Moldova, unde tinerii antreprenori învață, fac schimb de idei și lansează companii globale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente