Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   (DOC) Ce legătură există între…

(DOC) Ce legătură există între mama vitregă a lui Ilan Șor și candidata Inna Popenco

facebook.com/inna-popenco

Inna Popenco, candidata lui Ilan Șor la scrutinul prezidențial, a cheltuit o sumă considerabilă în doar două săptămâni de campanie electorale. Cele 2 191 154 de lei au fost donate de persoane apropiate primarului de Orhei, care îi conduc afacerile. Astfel, cei doi finanțatori ai candidatei Popenco sunt administratoarea firmelor „Avantage” SRL și „Dufremol” SRL, Ilona Șor, dar și omul de afaceri Anatolie Josan, care a făcut donații în din contul firmei sale DFI SRL. Despre Ilona Șor presa a scris că ar fi mama vitregă a liderului partidului „Partidul Șor”.

Inna Popenco a cheltuit peste 1,7 mln de lei pentru publicitate electorală,  pentru întruniri electorale a alocat  148 677 de lei, iar pentru materiale promoționale 205 118 lei.

Citiți AICI cine sunt benefciarii televiziunilor din Moldova

Circa 22 de mii de lei, Popenco a plătit pentru publicitate la posturile Euro TV și Alt TV, deţi­nute de firma „Media Resurse” SRL, care aparține primarului de Orhei, iar alte 79 979 de lei aceasta le-a pus în vărsat în buzunarul General Media Group SRL, care deține posturile Prime TV, Publika TV, Canal 2 și Candal 3 și aparține lui Vladimir Plahotniuc.

Citiți aici despre averea candidatei Inna Popenco