Tot mai mulţi oameni se gândesc la Al Treilea Război Mondial: Ce caută pe Google şi cum relatează presa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Al Treilea Război Mondial poate părea îndepărtat, însă cu siguranţă nu este imposibil având în vedere tensiunile în creştere dintre ţări. Şi în ultimele zile tot mai mulţi oameni au căutat pe Internet ştiri despre acest subiect.

Căutările s-au intensificat mai ales după ce presa britanică a anunţat că Vladimir Putin îi cheamă acasă pe ruşii de peste hotare, anticipând un război.

Imaginile celui de-Al Doilea Război Mondial continuă să bântuie tot mai multe persoane în întreaga lume, fiind mulţi care cred că pacea şubredă de astăzi ar putea să nu dureze mult şi că un al treilea astfel de conflict nu poate fi împiedicat.

Curioşii au început să se intereseze pe Internet despre ce ar însemna Al Treilea Război Mondial, mediul online fiind plin de zvonuri, ştiri, opinii şi analize despre acest subiect.

În plus, peste 220 de milioane de rezultate apar pe Google dacă tastaţi „World War 3″, în doar jumătate de minut.

Există multe „rapoarte” despre faptul că Al Treilea Război Mondial este unul sigur, în timp ce alte voci susţin că este „garantat”.

Iată câteva dintre titlurile apărute în presă internaţională, pe această tema:

„Al Treilea Război Mondial: Rusia şi India conlucrează împotriva Statelor Unite şi Europei?” – Morning Ledger.

„Al Treilea Război Mondial: Rusia lansează rachete nucleare pentru Statele Unite?” – Australia Network News.

„SUA şi Rusia se pregătesc pentru Al Treilea Război Mondial” – The World Beast.

„Rusia, China, Statele Unite: Sunt în joc Al Treilea Război Mondial şi al doilea Război Rece?” – News.com.au.

„Al Treilea Război Mondial va fi ‘extrem de letal şi de rapid'” – The Sun

„’Găsiţi acum cel mai apropiat adăpost’, îi avertizează televiziunea rusă pe cetăţeni, în contextul temerilor legate de Al Treilea Război Mondial” – Daily Star.

Nu se ştie cât de reale sunt toate aceste ameninţări, însă este o perioada când ţările formează noi alianţe, vechile legături sunt puse sub semnul întrebării şi, chiar şi după mai mult de două decenii de la încheierea Războiului Rece, relaţiile dintre SUA şi Rusia sunt tensionate.

Iată care sunt cele mai sigure ţări în cazul unui Al Treilea Război Mondial

Unele rapoarte arată că temerile privind un Al Treilea Război Mondial au ajuns la un nou nivel după ce Rusia a lansat recent rachete nucleare Topol, despre care se spune că ar fi cele mai rapide din lume. În plus, le-a poziţionat mai aproape de state membre NATO.

În ce priveşte posibilitatea unui război rece, această este însă mult mai ridicată în prezent decât cea a unui război convenţional. Un exemplu este situaţia dintre India şi Pakistan, iar al doilea ar fi cel care se iveşte între SUA şi Rusia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...