Donald Trump acuză mass-media că răspândeşte minciuni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Candidatul republican Donald Trump acuză „mass-media coruptă” de fraudarea alegerilor prin răspândirea de minciuni în scopul asigurării alegerii ca preşedinte a lui Hillary Clinton, despre care a insunuat că s-ar droga, scrie AFP pe pagina electronică.

„Alegerile sunt aranjate de mass-media coruptă care răspândeşte acuzaţii complet false sau chiar minciuni sfruntate în efortul de a obţine alegerea drept preşedinte” a lui Hillary Clinton, a declarat Trump la un miting electoral organizat în statul american New Hampshire, potrivit Mediafax.

Republicanul a mai sugerat că Hillary Clinton ar fi luat droguri înainte de dezbaterea dintre cei doi candidaţi la preşedinţia Statelor Unite şi chiar a cerut ca amândoi să fie supuşi unui test antidrog înainte de dezbaterea finală.

„La începutul ultimei dezbateri era plină de energie. La final (…) abia a putut să ajungă până la maşina ei”, a afirmat Trump la mitingul electoral ţinut în oraşul Portsmouth din New Hampshire.

Controversele stârnite de Donald Trump nu par să aibă un efect negativ sesizabil în ceea ce priveşte susţinerea de care candidatul republican beneficiează din partea electoratului.

Datele unui sondaj realizat la comanda ABC News/Washington Post, date publicităţii duminică, arată că 47% dintre respondenţi ar vota cu Hillary Clinton, în timp ce Trump are susţinerea a 43% dintre aceştia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...