(video) 6 aplicaţii Android care te ajută să ţii evidenţa cheltuielilor

money-management-app1
Foto: Photo Credit: policygenius.com

Evidența veniturilor și cheltuielilor poate reprezenta una dintre cele mai eficiente metode pentru a economisi banii pe care îi ai în portmoneu. Dacă ești tânăr și nu ai idee unde dispar banii tăi și cum reușești să îi cheltui atât de repede și nesemnificativ, câteva aplicații pentru smartphoneul tău te pot scoate din încurcătură. În funcție de nevoile tale specifice şi de cât de multe detalii vrei să ştii despre banii tăi, îți sugerăm câteva aplicații care te vor ajuta să îți gestionezi banii pe telefonul mobil.

#1.CashBase

CashBase aplicaţie care poate fi folosită atât de PC, cât şi pe Android sau iPhone. Versiunea gratuită îţi permite centralizarea tuturor veniturilor şi cheltuielilor, dar şi afişarea unor grafice intuitive cu privire la modul în care se “consumă” banii tăi. Aplicaţia nu poate fi folosită fără o conexiune activă la internet.

 

1

 

#2. Spendee

Spendee – o soluţie atractivă pentru persoanele care nu au timp sau răbdare să-şi analizeze modul în care cheltuie banii. Asta pentru că aplicaţia beneficiază de un algoritm care analizează modul în care câştigi şi cheltui banii pentru a-ţi oferi sfaturi personalizate despre modul în care poţi economisi sau măcar reduce cheltuielile. În plus, ai posibilitatea de a seta diverse notificări, de a scana facturi şi de a exporta datele din aplicaţie în fişiere Excel sau CVS sau chiar pe Google Drive.

#3. Goodbudget Goodbudget

Goodbudget Goodbudget  – Aplicaţia pemite urmărirea cheltuielilor gospodăriei şi vă atenţionează când aţi depăşit anumite limite stabilite.

#4. Expensify

Expensify – aplicaţia îţi permite să ţii evidenţa cheltuielilor, dar şi să fotografiezi bonurile fiscale dacă doreşti să păstrezi astfel de informaţii.

#5. My Wallets 

My Wallets – O aplicație care te ajută să contorizezi cheltuielile și să le optimizezi în funcție de veniturile lunare. În plus, această aplicație generează diferite rapoarte, cu ajutorul cărora îți poți analiza situația financiară în orice moment.

 

#6. Dollarbird

Dollarbird – o altă aplicaţie la care poţi să apelezi dacă nu eşti în stare să ţii evidenţa cheltuielilor. Aceasta are un display precum un calendar, care îţi arată toate plăţile pe care le faci într-o singură zi. De asemenea, aplicaţia poate fi instalată şi pe desktop şi îţi permite chiar să exportezi cheltuielile într-un spreadsheet.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente