18:56:18 28.03.2024
Stiri

VIDEO // Imaginea care acum face ÎNCONJURUL LUMII. Cine este, de fapt, bărbatul din imagine

Monden 15.10.2016 17:01 Vizualizări4615 Autor: Ziarul National
VIDEO // Imaginea care acum face ÎNCONJURUL LUMII. Cine este, de fapt, bărbatul din imagine sursa: stirileprotv.ro


Purtând un top alb scurt şi mulat, cu trupul acoperit de tatuaje temporare şi mângâind din când în când un pudel alb - aşa a fost văzut de curând noul rege al Thailandei, în vârstă de 64 de ani.

Apropiata ceremonie de încoronare a prinţului Maha Vajiralongkorn, amânată cu patru zile pentru a avea timp să-şi plângă tatăl, aduce în atenţie trecutul său colorat, presărat cu multe scandaluri şi controverse.

Maha a fost căsătorit de trei ori şi are şapte copii, însă numărul relaţiilor amoroase este mult mai mare. Este cunoscut pentru temperamentul exploziv şi a fost acuzat de fostele partenere că le-a agresat.

Ultimul mare scandal în care a fost implicat Prinţul Maha a fost în 2014. În timpul tentativei de lovitură de stat din Thailanda, el era foarte ocupat cu organizarea petrecerii aniversare pentru... pudelul sau Fufu.

De altfel, ulterior a apărut în media o filmare în care Maha era lângă cea de-a treia soţie îmbrăcată doar în bikini şi care îi cânta „La mulţi ani” animalului de companie mult iubit al cuplului regal. Petrecerea a avut loc în Palatul Regal din Bangkok.



Anul acesta, în luna mai, prinţul a fost fotografiat în outfitul bizar, cu topul alb şi scurt, acoperit de tatuaje, pe aeroportul din Munchen. Femeia care îl însoţeşte şi care păşeşte alături de el pe covorul roşu este Suthida Nui, o însoţitoare de zbor, presupusă amantă.


Prinţul a fost aşteptat pe aeroport de oficiali ai Ambasadei Thailandei în Germania, fiind respectat întreg protocolul. Totul a fost ca la carte, mai puţin îmbrăcămintea şi atitudinea viitorului rege.

Profilul prinţului Maha nu se potriveşte deloc cu cel al tatălui, Bhumibol Adulyadej, care a murit săptămâna aceasta după o domnie de 70 de ani. În Thailanda va fi doliu naţional timp de un an după decesul său.

Sursa: stirileprotv.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md