13:36:19 28.03.2024
Stiri

Mihaela Rădulescu, îngenunchiată de durere. „Diagnostic crunt, CANCER AGRESIV la sân”

Monden 14.10.2016 17:32 Vizualizări1890 Autor: Ziarul National
Mihaela Rădulescu, îngenunchiată de durere. „Diagnostic crunt, CANCER AGRESIV la sân” sursa: romaniatv.net


Sora primului soţ al Mihaelei Rădulescu, Anca, dar şi prietena ei apropiată de foarte mulţi ani a primit o veste îngrozitoare.

Una dintre cele mai bune prietene ale ei a fost diagnosticată de curând cu o formă foarte agresivă de cancer la sân.

„Am inima frântă. Mi-am pierdut liniștea, pacea și somnul. Iar gândurile mele se rotesc amețitor, încercând să găsească o ieșire din impas. Pentru că o boală necruțătoare a lovit iar, încă o dată pe cineva foarte aproape de mine, încă o dată exact în inima mea.

Prietena mea cea mai bună, sufletul meu și a atâtor proiecte pe care le-am dus până la capăt împreună, omul de lângă mine din toate campaniile Asociației Ioana și Copiii Îngeri dar și în cele duse până la capăt în nume propriu, Rădița Popescu, la doar 44 de ani a primit un diagnostic cumplit: cancer de sân”, a anunţat Anca Rădulescu.

„Rădița, cea care a ajutat atât de mulți oameni, atât de mulți copii, înfiind chiar o fetiță de numai 3 luni, pe cea despre care v-am scris deja, Ioana, abandonată la naștere în maternitatea Spitalului Județean din Piatra Neamț, are nevoie de noi toți. Orice sumă este binevenită, orice gest, oricât vi s-ar părea de neînsemnat, este vital pentru Rădi, oameni buni!", a mai scris cumnata Mihaelei Rădulescu.


Anca Rădulescu lucrează în ProTV şi se ocupă de machiajul Mihaelei. Fosta ei cumnată a trecut în 2015 printr-o experienţă asemănătoare, dar tumoarea cerebrală pe care o avea era, din fericire, benignă.

sursa: romaniatv.net


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md