Recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 15 octombrie 2016, a doua zi de Hram

2
Foto: 65.media.tumblr.com

Nu este o sâmbătă obișnuită, ci este a doua zi de Hram. Te invităm să o petreci deosebit alături de prieteni și de familie. Pentru a nu te plictisi în această zi îți recomandăm să mergi la unul dintre evenimentele de mai jos.

# Campionatul National ADCC-Moldova la ora 10:00 la Olimpia

Primul turneu național de Grappling ( No-Gi ) pe regulile ADCC va fi organizat la data de 15 Octombrie 2016 de Federația de Grappling-ADCC din Republica Moldova.
Competiția este deschisă oricărui practicant de arte marțiale sau sporturi de contact de pe teritoriul Republicii Moldova. Arbitrul principal la tuneu va fi Mariusz Domasat reprezentant oficial ADCC-Irlanda.Adresa: bd. Decebal 72/2,,Olimpia” Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Olimpice
Ora de începere a turneului 10:00. Mai multe informații citește pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Zilele Uşilor Deschise Mitsubishi Moldova la ora 10:00 la Mitsubishi Motors Moldova

Sâmbătă şi duminică, 15 şi 16 octombrie 2016, toţi doritorii sunt invitaţi în la sediul Mitsubishi Motors Moldova, de pe str. Bucuriei 18A, Chişinău, la „Zilele Uşilor Deschise”. Evenimentul creat cu ocazia lansării pe piaţă a 2 modele noi − Pajero Sport și L200.

Pe parcursul celor 2 zile, între orele 10.00 și 16.00 vizitatorii vor avea ocazia să cunoască îndeaproape noile modele în acțiune. Mai multe detalii despr eveniment citiți pe Facebook. 

# Campania de informare „Votul meu, Vocea mea” la ora 11:00 

Ialoveni, Anenii Noi, Soroca, Florești (15 octombrie) și Șoldănești Rezina, Bălți (16 octombrie) – orașele ce vor fi vizitatate de echipele mobile ale Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral – CICDE și Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova maine – sâmbătă și duminică, 15 – 16 octombrie 2016.

Echipele staționează în cele mai aglomerate locuri ale orașelor în prima parte a zilei.
Vă provocăm să găsiți echipele, să răspundeți la o întrebare despre 30 octombrie 2016 – Alegerile Președintelui Republicii Moldova și să primiți un cadou – rucsac, brățară, carnet și un Ghid al Alegătorului. Mai multe informații despre eveniment citește pe pagina de Facebook a acestuia. 

# IarmarEco 2016 – actIV la ora 11:00 la Atrium

Deja al patrulea an la rând, Asociația Obștească ”EcoVisio” organizează Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social – IarmarEco. Scopul acestui eveniment este de a informa publicul larg despre beneficiile unui stil de viață mai sănătos și conștient în Moldova.
În 2016, pentru prima dată evenimentul va fi extins pe 2 zile, 15-16 octombrie. Prima zi a iarmarocului va fi dedicată workshop-urilor educative, prezentărilor, networkingului și discuțiilor cu reprezentanții Ministerelor pe tema ecologiei și a dezvoltării durabile. În cea de-a doua zi vor avea loc expoziția inițiativelor, vânzări, ateliere de lucru.
Combinația dintre iarmaroc, activități educative și networking facilitat face ca IarmarEco să fie un eveniment deosebit și unic în domeniul ecologiei și activismului social în Moldova.

Pe parcursul întregului eveniment va fi organizată o zonă pentru copii, cafenea cu mâncare vegetariană și vegană și, bineînțeles, tombolă. IarmarEco 2016 va avea loc pe 15 și 16 octombrie în sediul Atrium, et. 4, Albișoara 4, Chișinău. Află mai multe despre eveniment pe pagina de Facebook a acestuia. 

# Expediții pe bicicletă la ora 14:20 la Trușeni, Chișinău

Organizăm un eveniment așa cum nu a-ți mai întâlnit pe la noi. Un eveniment la care ne vom distra, vom pedala, vom descoperi lucruri noi și ne vom juca. Așa că dacă vrei să petreci o duminică plină de energie, hai cu noi la ”Expediție pe biciclete”. Tot de ce ai nevoie e o bicicletă și buna dispoziție.

Însă pentru a participa propriu-zis la eveniment nu e suficient să dai ”going” mai trebuie să te înregistrezi, de aceea te rugăm să ne scrii un mesaj privat prin care menționezi că îți dorești să ei parte la eveniment.
Vârsta minimă de participare 14 ani. Citește despre eveniment mai multe pe Facebook. 

# Atelier de creatie: Ikebana la ora 15:00 la Biblioteca Națională

Petreceți sâmbăta într-un mod creativ și util. La Bilioteca Națională a Republicii Moldova vei putea participa la un atelier de creație. Pregătește-ți ustensilele și mergi să înveți cum poți realiza decorații interesante. Mai multe află pe Facebook. 

# UITe Mafia Club : XCVIIi (Wild Booster Edition) la ora 17:00 la Baker Street

Mafia este un joc social prin intermediul căruia îți dezvolți capacitățile analitice și controlul propriilor emoții. Jucăm dupa reguli profesioniste, dar ne orientăm la persoanele care nu au mai jucat sau au o experiență limitata. Înregistrarea este opțională. Mai multe informații despre eveniment citește pe pagina de Facebook.

# Spectacol: Iosif și amanta sa la ora 18:30 la Teatrul Național Eugene Ionesco

Seducții și ispite ale puterii.
Pasiuni interzise și iubiri pătimașe. Gelozii și trădări. Un spectacol în care banii, puterea și sexul pot distruge pe oricine. Teatrul Naţional Eugene Ionesco readuce pe scena sa drama „Iosif și amanta sa”, de Val Butnaru, în regia lui Petru Vutcărău.

Spectacolul este subtitrat in limbile rusă și engleză! Mai multe detalii poți citi și pe Facebook. 

# Солнечное Сплетение (UA) – archaic/ethno/folk concert la ora 20:00 la Art Labyrinth

Doriți să petreceți sâmbăta deosebit? Atunci vino la Art Labirynth. Va avea loc un concert deosebit cu muzică șamanică perfect pentru o noapte relaxantă. Intrarea costă 35 lei. Mai  multe informații citește pe pagina de Facebook. 

# MEGA PARTY IAȘI-ul vine la Chișinău 2nd Edition la ora 21:00 la Latin Friends Dance Project

O încălzire (repetiție) înainte de unul din cele mai faine evenimente MOLDOVA SALSA FESTIVAL Ed 3. Și anul acesta împreună cu prietenii noștri din Iași, cei de la Universul Latino, am hotarât să organizăm împreuna un Mega Party cu distracție, dans, concurs, tombolă, animație și multă lume bună! SALSA , BACHATA, KIZOMBA !
Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook.

# Rock’N’Roll High la ora 22:00  la Kira’s Club

Rock’N’Roll’ul este muzica anti-sistem , iar noi prin spiritul nostru libertin care se exprimă prin dans protestăm împotriva controlului. Concret în seara de 15 Octombrie va fi: muzică bună, lume bună, atmsoferă bună. Sunteți invitat la petrecere. Intrarea costă 30 de lei. Citește mai multe despr eeveniment pe pagina de Facebook a acestuia. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente