Dorin Chirtoacă a dat jos verigheta şi spune că s-a îndrăgostit!

După ce a anunţat că divorţează de jurnalista Anişoara Loghin, primarul de Chişinău Dorin Chistoacă a ieşit la manifestaţiile prilejuite de Hramul capitalei fără soţie, dar şi fără verighetă.

Edilul a fost rugat de jurnalişti să facă anumite comentarii la subiectul divorţului său, însă acesta a răspuns sec că nu oferă comentarii. Tot reprezentanţii mas-media au observat că primarul a dat jos verigheta, pe care o purta de obicei pe inelarul mâinii stângi.

Acest fapt a putut fi observat de fiecare dată când primarul a ţinut microfonul în mână la acţiunile de sărbătoare organizate de Primăria Capitalei.

dorin chiroaca

Totodată, în pofida divorţului său Dorin Chirtoacă a declarat astăzi că s-a îndrăgostit, doar că de data aceasta nu de cineva anume, ci de Scara Cascadelor proaspăt renovată din parcul Valea Morilor.scara cascadelor

Este o adevărată bijuterie,o splendoare pe care am reuşit s-o reconstruim într-un an şi jumătate. Vă spun sincer: aş vrea ca această splendoare să fie a mea şi numai a mea. M-am îndrăgostit de ceea ce am văzut aici. N-am putut să-mi iau ochii de ceea am văzut aici. Şi aceasta se întâmplă foarte rar”, a menţionat zâmbind Dorin Chirtoacă.

scara cascadelor

Reamintim că Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin divorțează, la mai puțin de 5 luni de la căsătorie. Anunțul a fost făcut de primarul general al Chișinăului, pe 8 octombrie pe pagina sa de pe Facebook. Cei doi nu au făcut niciun comentarii la acest subiect şi nici nu au invocat nici un motiv oficial al despărţirii.

chirtoaca loghin

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.