Asociația Obștească „Pentru Orhei”: Orice intenție bună, la noi, este umilită cu suspiciuni nefondate

poză simbol

Asociația Obștească „Pentru Orhei” este gata să finanțeze organizarea focurilor de artificii de Hramul Chișinăului. Deocamdată, administrația de la Primăria Chișinău nu a oferit încă un răspuns în acest sens.

„Au trecut deja câteva ore din momentul în care Asociația Obștească “Pentru Orhei” a înregistrat la Primăria Chișinău o cerere oficială prin care și-a prezentat disponibilitatea de a finanța desfășurarea focurilor de artificii cu ocazia Zilei Orașului.

Această ofertă sinceră a fost un răspuns la apelul Primăriei Chișinău privind sponsorizarea focurilor de artificii. Noi, din tot sufletul și inima, am vrut să le facem un cadou locuitorilor Capitalei. Noi considerăm că, în timpurile grele prin care trecem, ajutorul și susținerea reciprocă, relațiile umane dintre oameni devin și mai valoroase. Până acum, noi nu am primit niciun răspuns oficial. Totuși, sperăm că-l vom primi, mai ales că sărbătoarea este mâine, iar pentru organizarea focurilor de artificii este nevoie de timp.

Cu mare regret, suntem nevoiți să constatăm că orice intenție bună, la noi, este umilită cu suspiciuni nefondate. Nu trebuie să judecați după sine!”, se spune într-un comunicat de presă al Asociației.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente