(video) Un tânăr a fost reținut pe Aeroportul din Chișinău pentru comiterea unui furt

aa
Foto: IGP

La data de 10 octombrie curent, angajații Inspectoratului de Poliție Cimișlia au reținut pe urme fierbinți un tânăr care a comis un furt în proporții deosebit de mari.

Prin urmare, în dimineața zilei de 10 octombrie, în adresa poliției din Cimișlia a parvenit o informație din partea unei locuitoare a satului Ecaterinovca, raionul Cimișlia, precum că o persoană necunoscută, aproximativ în jurul orei 9:00, a forțat geamul termopan al locuinței și a pătruns în casă sustrăgând suma de 10600 de euro. Totul s-a întâmplat când femeia nu era acasă.

În urma unor măsuri speciale de investigații desfășurate de IP Cimișlia în comun cu Serviciul poliției de frontieră a Aeroportului Internațional Chișinău, suspectul în vârstă de 24 de ani, a fost reținut de oamenii legii în momentul când intenționa să părăsească teritoriul Republicii Moldova prin intermediul Aeroportului Chișinău.

În urma percheziționării bărbatului, asupra acestuia a fost găsită suma de bani furată.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru săvârșirea infracțiunii conform art.186 alin.5.Cod Penal al RM. Dacă va fi găsit vinovat tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente