Recomandări de evenimente pentru o zi ploiasă de joi, 13 octombrie 2016

1

Deși vremea este posomorâtă ai putea să petreci ziua de joi în cel mai special mod. Pentru a te ajuta îți recomandăm mai multe evenimente. Să ai o zi de joi călduroasă!

# Lansarea romanului „Singură cu mine” de Marinela Lungu la ora 13:00 la Biblioteca Hașdeu

Lansarea romanului „Singură cu mine” de Marinela Lungu va avea loc la Biblioteca Hașdeu. Moment muzical susținut de interpreta Cezara. Invitați de onoare: scritorii Vladimir Beșleagă, Aurelian Silvestru și Leo Bordeianu. Mai multe informații citiți pe Facebook. 

# YOUR Chișinău is MY Chișinău la ora 15:00 la Biblioteca Adam Mickiewick

Dragi Chișinăuieni (și nu numai)! Organizația «Homo Universalis» Generation și Biblioteca poloneză «Adam Mickiewicz» vă invită la deschiderea expoziției dedicate aniversării a 580 de ani a orașului Chișinău – «YOUR CHIȘINĂU – IS MY CHIȘINĂU!»
De-a lungul istoriei sale, Chișinău întotdeauna a fost faimos datorită diversității naționalităților. Orașul are o mulțime de locuri speciale, care familiarizează cetățenii cu caracteristicile altor etnii și popoare, care trăiesc pe teritoriul lui, dar și locuri care le-au devenit dragi de-a lungul anilor. Vă învităm să admirați orașul Chișinău prin diferite viziuni asupra orașului Chișinău, ca și o comoară a culturii internaționale! Mai multe informații citiți pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Lansarea oficială a proiectului Uniunea Elevilor din Moldova la ora 17:00 la Turnul de Apă

Pe 13 octombrie Uniunea Elevilor din Moldova organizează un eveniment de lansare a proiectului.
Programul include:
17.15 – 17.30- deschiderea oficială
17.30- 18.00- prezentarea proiectelor UEM
18.00-19.00- Coffee break alături de tinerii interpreți care vor menține atmosfera acestei seri.
Înregistrarea electronică la eveniment este obligatorie. Mai multe informații despre organizație și despre eveniment citește pe pagina de Facebook. 

# Offline cu Olga Ţăpordei, co-fondator „Angry Business” la ora 17:00 la ASEM 

Clubul Econimiştilor al Ligii Tineretului organizează o întâlnire cu Olga Ţăpordei, co-fondator „Angry Business”. Vom discuta despre business și cum să obţii succes în carieră.
Evenimentul va avea loc la ASEM. Pentru a participa, vă rugăm să ne scrieți în comentarii. Intrare liberă. Mai multe informații despre eveniment citește pe Facebook.

# Balul Bobocilor ASEM 2016 la ora 18:00 la Night club Sfinx

Pe data de 13 octombrie, Consiliul Sindical al Studentilor și Masteranzilor al ASEM organizează Balul Bobocilor, cel mai așteptat eveniment din timpul anului universitar, atât de boboci, cât și de ceilalți studenți. Acesta va avea loc în clubul Sfinx, începând cu ora 18:00. Mai multe informații citește pe pagina de Facebook. 

# Proiecții nocturne: Coffee and Cigarettes la ora 18:00 la Art Labyrinth

Vino la Art Labyrinyh să consumi o cafea gratuită vizionînd fimul ingenios: Cafeaua și țigările. Intrarea va costa 15 lei. Pentru a afla mai multe detalii despre organizare accesează pagina de Facebook. 

# Queer TEDx Talk la ora 19:00 la Teatrul Spălătorie

Centrul de Informații GENDERDOC-M vă invită joi, 13 octombrie, ora 19:00, la o seară de discursurile proiectate și vii inspiraționale dedicate coming out-ului, procesului de asumare publică a identităților LGBTQ.

Queer TEDx Talk, desfășurat la Spălătorie cu genericul „Trecutul. Prezentul. Viitorul.”, vă va pune la dispoziție proiecții a trei discursuri din cadrul TED despre importanța coming out-ului și trei discursuri vii ale activistelor și activiștilor pentru drepturile persoanelor LGBTQ din Moldova – Anastasia Danilova, Angelica Frolov și Artiom Zavadovschi.

Locație: teatru-spălătorie, str. Eminescu, nr. 72. Mai multe informații citește pe pagina de Facebook a evenimentului. Intrarea este gratuită. Numărul locurilor este limitat.

# Concert! Alex Calancea „Bassul Capricios” la ora 19:00 la Filarmonica Națională „Serghei Lunchievici”

Bass chitaristul și producătorul Alex Calancea își lansează albumul solo de bass. Un album special pentru Alex, cu caracter și influențe funk, clasic, pop și folclor. Un album inspirat din locurile copilăriei lui Alex Calancea, cu improvizații culese de pe colinele și din pădurile Moldovei și de pe culmile Europei. Mai multe informații despre eveniment citiți pe pagina de Facebook. 

# Acoustic Wine Night la ora 21:00 la Korovva

Ce poate fi mai tentant într-o seară tomnatică de joi decât un pahar de vin și o muzică ce îți încălzește sufletul? Un pahar de vin în acompaniamentul a două domnișoare ÎnCântătoare Irina Gurulea, Anastasia Julea și Yana Gapitsonova și mulți alții , cu un repertoriu vast de la pop la jazz și invers,iar ca seara să nu se termine aici noi lăsăm microfonul aprins pentru fiecare din voi care vrea să cânte la eveniment. Mai multe informații citește pe pagina de Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente