Năstase neagă știrea despre desemnarea Maiei Sandu drept „candidat unic”

Nastase

Andrei Năstase, liderul Partidului Platforma DA, neagă știrea că s-ar fi decis ca Maia Sandu, să participe la alegerile prezidențiale ca un „candidat unic al dreptei”. Năstase a dezmințit știrea print intermediul unei postări pe Facebook, vorbind despre „dezinformare” și „manipulare” în „spațiul mediatic controlat în mare parte de guvernare”. Vedeți mai jos mesajul:

„Stimați prieteni,

Într-un spațiu mediatic controlat în marea sa parte de guvernare, dezinformarea și manipularea fac imposibilă informarea corectă a cetățeanului. Iată de ce vin cu următoarele informații privind decizia despre un singur candidat.

Oferta Platformei Demnitate și Adevăr, făcută constant partenerilor de dialog PAS și PLDM, reiterată prin decizia Biroului Politic din 11 Octombrie 2016, rămâne valabilă până la un răspuns oficial și exhaustiv al organelor de conducere ale PAS.

Totodată vă anunț că vineri 14 octombrie, va avea loc ședința Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr la care se va analiza situația creată și se va adopta o decizie statutară, în interesul cetățenilor și al țării”, a conchis Năsatase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente