La fel ca în Armenia, Bogdan Stancu a fost aproape de deschiderea scorului, faza la care căpitanul Dragoş Grigore a încasat un cot în figură. Deşi a primit îngrijiri, fostul dinamovist a fost schimbat cu Moţi, după un sfert de oră.

Tot atunci, Toşca a pus în pericol poarta lui Tătăruşanu, dar portarul Fiorentinei a reparat gafa. 

Răzvan Marin a fost şi el aproape de un nou gol, iar apoi mingea trimisă de Hoban l-a lovit pe Adi Popa în loc să intre în poartă.

Chiar înainte de pauză, tricolorii au cerut penalty la o intrare asupra lui Chipciu. Contactul a fost atât de dur încât mijlocaşul lui Anderlecht n-a mai putut continua şi a fost schimbat cu Enache.

În repriza a doua, Adi Popa a mai fost periculos pentru poarta gazdelor. Pe final, Enache n-a ajuns la minge după incursiunea lui Bogdan Stancu şi Kazahstan - România s-a terminat 0-0.

Cu cinci puncte în trei etape, tricolorii mai au un meci în preliminarii anul acesta, cu Polonia, pe 11 noiembrie.

Conform informaţiilor prezentate în exclusivitate de Fotbal Club, situaţia "răniţilor" României este următoarea:

  • Grigore: fractură de piramidă nazală. Va lipsi două săptămâni şi va purta o mască de protecţie la întoarcerea pe teren.
  • Chipciu: ruptură musculară; va sta departe de gazon o lună. Mai mult ca sigur va rata meciul cu Polonia.
  • Săpunaru: şase dinţi sparţi, perioada de convalescenţă e de trei săptămâni. Iniţial, staff-ul medical a vrut să îl ducă la un spital din Astana, dar a renunţat la idee, urmând a fi consultat la sosirea în ţară. Imediat după meci, tricolorii s-au îmbarcat într-o aeronavă cu destinaţia Bucureşti.