Maia Sandu invită la calm și rațiune, după propunerea lansată de DA

Președintele PAS, Maia Sandu, a venit cu o reacție scurtă la comunicatul de presă lansat cu puțin timp înainte de către Platforma Dreptate și Adevăr.

Aceasta a îndemnat la calm. “Trăim momente decisive pentru țara noastră. Iată de ce este important să păstrăm calmul și împreună să luăm decizii raționale”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Aceasta în contextul în care Platforma DA a lansat astăzi o propunere către Partidul condus de Maia Sandu să-l desemneze pe Andrei Năstase în calitate de candidat unic  la funcția de președinte, în timp ce PAS-ului să-i revină dreptul de a înainta premierul în urma alegerilor anticipate.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.