Jasmin alături de Ilan Shor la şedinţa de judecată: „Mi-a fost atât de greu să-mi văd soţul pe banca acuzaţilor”// VIDEO

La Judecătoria Buiucani a capitalei a avut loc marţi, 11 octombrie, o nouă ședință de judecată în dosarul Ilan Shor. Şedinţa a avut loc pe fondul unui protest, organizat de susţinătorii primarului de Orhei în faţa instanţei. De asemenea, la ședința de judecată s-a prezentat și soția lui Ilan Șor, interpreta Jasmin, care a susținut un discurs în fața celor prezenți la Judecătorie.

După ce judecătorii au respins cererea avocaților de a-l elibera pe Ilan Shor din arest la domiciliu, Jasmin a declarat presei că este vorba de un joc politic, iar “justiţia moldoveneacă şi-a arătat adevărata faţă”.

”Totule este atât de incorect și ilegal, este absurd. Niciodată nu am auzit de așa ceva, sunt șocată. Mă strădui să fiu puternică. Înțeleg că eu nu pot ajuta cu nimic, dar îmi este atât de greu să îl văd pe soțul meu în instanță, este un joc politic. Consider că în timpul apropiat totul se va rezolva. Este o luptă politică, iar noi ne aflăm în scenariul cuiva. Trebuie doar să răbdăm și să luptăm în continuare. Voi face tot ce va depinde de mine”, a spus Jasmin.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.