Un șofer din Bălți a tamponat mortal un biciclist și a fugit de la locul accidentului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat de 53 de ani, locuitor al satului Pănășești, raionul Strășeni, a fost tamponat mortal de un automobil în timp ce se deplasa cu bicicleta pe marginea carosabilului. Accidentul a avut loc în seara zilei de 10 octombrie pe traseul Chișinău-Bălți.

După comiterea accidentului rutier, șoferul vinovat a fugit de la faţa locului. Cazul respectiv a fost observat de către un trecător, care a și alertat poliția. Oamenii legii au identificat automobilul implicat în accident. Deoarece șoferul vinovat nu staționa la indicația ofițerilor de patrulare, aceștia au aplicat arma din dotare. Astfel, ofițerii de patrulare au stopat automobilul suspect, în apropierea localitățiiPârliţa, raionul Făleşti.

Mașina de model „Dacia Logan” era condusă de către un bărbat de 41 de ani, locuitor al municipiului Bălţi, iar ca pasager acesta îl avea pe tatăl său. Ambii bărbați au refuzat să treacă testul alcoolscopic.

La moment, cazul este document pentru refuzul de la testarea alcoolscopică și pentru părăsirea locului accidentului rutier.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...