Din imaginile trimise pe adresa redacţiei se vede cum discursul deputatei PD Valentina Buliga este curmat de reproşurile mai multor participanţi la întrunire.

„Oamenii aceştia trebuiau să fie la lucru! Stau aici din timpul de lucru, ia uitaţi-vă câţi oameni trebuie să fie la serviciu, învăţătorii trebuie să fie la serviciu. Când erau o sută de mii de oameni acolo în PMAN, de ce nu aţi ieşit să explicaţi oamenilor? V-aţi ascuns în găuri de şoarece”, i-au reproşat oamenii. 

Câţiva poliţişti au sărit în apărarea deputatei.

„Domnule poliţist, ce vreţi dvs.? Ce să ascult, macaroanele pe care mi le pune pe urechi? Eu sunt sătul de macaroane, spuneţi-ne tot ce este, care a furat, ce s-a făcut, de ce nu spuneţi despre asta?”, le-au reproşat oamenii poliţiştilor.

Valentina Buliga a încercat să se justifice, iar, într-un final, a fost copleşită de emoţii. 

„Eu îmi cer mii de scuze pentru emoţii, dar când eşti învinuit de nişte lucruri care nu te vizează… Mă întreabă de pensie... Părinţii mei au murit amândoi cu pensia de 500 lei, au muncit şi ei ca şi dvs.”, a spus Buliga.

„Păi dacă aţi furat miliarde, de unde vreţi să aibă pensie de 2000 de lei?! Astea sunt lacrimi false!”, i-a reproşat un om din sală.

Ofiţerul de presă al PD nu a răspuns la telefon pentru a comenta incidentul. În ultimul timp, criticile se ţin lanţ de reprezentanţii acestei formaţiuni în timpul vizitelor în raioane. Câţiva deputaţi ai PD şi premierul Pavel Filip au fost huiduiţi la Hânceşti şi Nisporeni. De un tratament similar a avut parte şi Marian Lupu, care a fost fluierat şi apostrofat la Ungheni, Nisporeni, Făleşti, Ocniţa, Bălţi, dar şi în satul Step-Soci din raionul Orhei. 

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.