12:07:00 28.03.2024
Stiri

Ilan Shor RUPE TĂCEREA şi comentează ARESTUL său de astăzi: „Sunt gata să PROBEZ”

Anticorupție 06.05.2015 20:59 Vizualizări2751 Autor: Ziarul National
Ilan Shor RUPE TĂCEREA şi comentează ARESTUL său de astăzi: „Sunt gata să PROBEZ”


Omul de afaceri Ilan Shor a făcut public un comunicat de presă, după ce a fost plasat, astăzi, în arest la domiciliu în care arată că „măsura arestului, solicitată de anchetatori, este una abuzivă”.

„Consider măsura arestului, solicitată de anchetatori, ca fiind una abuzivă, având în vedere faptul că am colaborat deschis cu organele de anchetă, m-am prezentat la solicitarea anchetatorilor ori de câte ori am fost citat şi am dat toate declaraţiile necesare. Mai mult, din momentul deschiderii anchetei respective, am fost de mai multe ori plecat din ţară, dar am revenit de fiecare dată şi nu am îngreunat prin nicio acţiune activitatea procurorilor”, se arată în comunicatul lui Shor.

Omul de afaceri suspectat de decapitalizarea Băncii de Economii mai afirmă că este „gata să probeze cu declaraţii şi documente” faptul că învinuirile care i se aduc nu sunt fondate.

„Totodată, voi sprijini organele de ancheta în stabilirea adevărului despre cauzele care au condus Banca de Economii la situaţia dificilă în care am preluat-o”, promite Shor şi face apel la opinia publică să nu opereze „cu supoziţii şi informaţii false în acest caz”.

Menţionăm că, astăzi, Judecătoria Buiucani a decis ca Ilan Shor să fie plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, iar procurorii nu au fost de acord şi au anunţat că vor contesta decizia instanţei.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md