Recomandări de evenimente pentru ziua de marți, 11 octombrie

4j6yk6tzji

O nouă zi de toamnă în calendar ce vine cu noi evenimente intrigante. Află mai jos cum poți face din ziua de 11 octombrie – o sărbătoare pentru tine și pentru prietenii tăi.

#1. Perspectives and Prospects: from Eastern Partnership to EU

Pe 11 octombrie 2016, între orele 10:00 – 18:30, Asociația Studenților Europeni AEGEE- Europe organizează la Institutul Muncii, str. Zimbrului 10, conferința tematică Perspectives and Prospects: from Eastern Partnership to EU, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului al RM, Fundației Est Europene în Moldova, Ambasadei Suediei, Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcii și Primăriei Municipiului Chișinău.

Evenimentul va reuni 150 de tineri din tot continentul european, care vor participa ulterior la adunarea generală a AEGEE-Europe (Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe = AEGEE) Autumn Agora Chișinău 2016, desfășurată în Capitală între 12- 16 octombrie. Pentru detalii urmăriți pagina de Facebook.

 

#2. Conferinţa studenţească „Traducătorul faţă în faţă cu tehnologii”

Evenimentul este consacrat Zilei Internaționale a Traducătorilor și aniversării a 24-a de la fondarea ULIM. Acesta are loc la catedra romanică „Petru Roșca” în incinta ULIM, începând cu ora 11:00. Vezi aici detalii.

 

#3. Conferința de încheiere a proiectului EU Twinning

Agenția Relații Funciare și Cadastru în colaborare cu Swedesurvey, Agenție cu activități în străinătate Lantmateriet ( Autoritatea Națională de Cartografie, Cadastru și Înregistrarea Drepturilor de Proprietate) și Administrația Geodezică de Stat a Republicii Croația vor desfășura Conferința de încheiere a proiectului „EU Twinning. Organizarea, eficientizarea și computerizarea procesului de cartografiere în Republica Moldova.” Evenimentul începe la ora 13:00 și are loc în Piața Marii Adunări Naționale. Vezi detalii aici.

 

#4. Game On!

Dacă îți plac jocurile de societate și vrei să socializezi cu tineri activi ca și tine, vino la American Resource Center începând cu ora 15:00 pentru a zice „Game on!”. Află detalii pe pagina de Facebook.

 

#5. Free Movie Night with Tony: „Ferris Bueller’s Day Off”

La American Language Center, începând cu ora 18:oo, ești invitat să vizionezi filmul „Ferris Buellers Day Off” – o comedie americană. Vei putea în acest context să-ți exersezi și abilitățile de comunicare în limba engleză. Detalii poți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

#6. Zilele Coming Out 2016 

În perioada 11-15 octombrie au loc mai multe evenimente dedicate Zilelor Coming Out 2016. Marți, de la 18:00 la 21:00 se desfășoară expoziția „Coming out prin pictură” la centrul GENDERDOC-M (str. Valeriuc Cupcea, nr. 72/1). De la 19:00, la aceeași locație va avea loc discuția: „Coming Out: Alegere sau necesitate?”. Programul complet îl puteți accesa aici.

 

#7. Proiecții nocturne: Shrink 

Începând cu ora 19:00, la Art Labyrinth se proiectează filmul „Shrink”. Filmul este o dramă care vorbeşte despre suferinţele şi dedublările celor care au avut parte de încercările dure ale vieţii – adică aproape toată lumea, incluzându-l pe psihiatrul Henry Carter. Punct forte: filmul te ajută să înţelegi că lumea e de fapt o scenă pe care interacţionează mulţi oameni cu probleme (serioase) pe care le ascund, încercând în acelaşi timp să rămână cât mai decenţi, cât mai „umani”. Intrarea: 5 lei (terasa). Urmărește evenimentul și pe Facebook.

 

#8. iHUB Seminar: Invoices vs. Fintech

La iHUB, spațiul de coworking lansat recent, are loc primul eveniment din seria „Fintech”. Pentru o oră și jumătate se va discuta despre afaceri. Vei avea astfel posibilitatea de a pune întrebări profesioniștilor în domeniu și de a afla răspunsuri utile. Detalii afli pe Facebook.

 

#9. Şedinţă aniversară Top Toastmasters Club 5 ani

Toată lumea este invitată să sărbătorească aniversarea de 5 ani a clubului TopToastmasters. În cinstea acestei sărbători, se va organiza o ședință model, în care vei asculta discursurile celor cinci președinți Toastmasters. Evenimentul are loc pe 11 octombrie 2016, de la ora 19:00 la Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu. Dresscode: culoarea albastră. Urmărește detaliile pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente