Neymar a refuzat o ofertă astronomică de la Real Madrid, în această vară

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Înainte de a semna prelungirea contractului cu Barcelona, în această vară, Neymar a avut mai multe oferte astronomice pentru a se despărţi de gruparea de pe Camp Nou.

Una dintre ele a venit chiar de la rivala Real Madrid. Mundo Deportivo anunţă că „galacticii” i-au pus pe masă brazilianului un salariu de 32 de milioane de euro, plus o primă de instalare de 40 de milioane.

Culmea este că oferta campioanei Europei nu a fost cea mai consistentă: Manchester United şi PSG au reacţionat şi ar fi fost dispuse să îi dea un salariu anual de 40 de milioane de euro, prima de instalare rămânând aceeaşi.

În acest moment, Neymar (24 de ani) are un contract valabil până în 2021, cu o clauză de reziliere egală cu cea a lui Lionel Messi, 238,5 milioane de euro. Salariul atacantului este de 16 milioane de euro, doar Lio câştigând mai mult, puţin peste 21 de milioane de euro.

Neymar a marcat golul 300 al carierei, odată cu reuşita prin care a deschis scorul în meciul pe care Brazilia l-a câştigat cu 5-0 în faţa Boliviei, în preliminariile Cupei Mondiale 2018. Globo a descoperit că, la 24 de ani, brazilianul a atins această bornă mai repede decât Lionel Messi (25 de ani) şi Cristiano Ronaldo (27 de ani).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...