09:59:13 23.04.2024
Stiri

Candidatul unic: Tătuc sau mămuc?

Politică 09.10.2016 13:30 Vizualizări1724 Autor: Ziarul National
Candidatul unic: Tătuc sau mămuc?


Trustia, elegii politikoase

Ieri am discutat cu Colesovnazadov despre boicotarea alegerilor și despre candidatul comun al daiștilor și pasiștilor la Președinția Republicii Molotova. Colesovnazadov striga că Maia Sandu trebuie să cedeze în fața lui Andrei Năstase, iar eu strigam viceversa. Năstase trebuie să fie președinte, el îi bărbat puternic ca un tanc, poate sparge cu capul zidul cetății renovate a Sorocii și, dacă dă cu pumnul în masă, o să zângănească termopanele la hotelul „Nobil” și Plahotniuc o să tresară prin somn, iar Maia îi o femeie firavă ca o păpădie, nu poate sparge cu capul nici măcar un ou, iar dacă va bate cu pumnișorul ei în masă, riscă să-și scrântească mânuța, să o învinețească, n-ar auzi nimeni lovitura și Plahotniuc va dormi liniștit toată noaptea!

În schimb, Maia are aiqiu, se pricepe la cifre, iar Năstase nu știe tabla înmulțirii, numai pe cea a împărțirii, el nu a plătit niciun leu impozite, mintea lui de avocat îi setată pe câștig, de aceea Sfântul Petru îi trimite pe avocați direct în iad. Dacă e cavaler, gentlemen, Năstase trebuie să cedeze! Ba noi avem nevoie de un tătuc musculos, sever, să tremure toți plahotniucii în fața lui, nu de o mămucă pirpirie, pe care s-o clatine vântul oligarhiei! – insista Colesovnazadov.

Decât un tătuc arțăgos, mai bine o mămucă deșteaptă, cumpătată, care va instala pretutindeni camere de luat vederi și va lua seama ca politicienii și funcționarii să muncească cinstit, cu abnegație, pentru binele poporului și le va da peste mâini când le vor băga în buzunarul statului. Ne trebuie un Putin sau măcar un Lukașenko! Năstase și poporul! Ba ne trebuie o Tetcer sau o Merkel! Pe Maia Sandu nu o votez, am să boicotez alegerile! Iar eu nu am de gând să-l votez pe Năstase! Ești înalt ca o prăjină și prost ca o găină! - strigă Colesovnazadov. Iar tu ești înalt ca bradul și prost ca gardul - am replicat eu.

Acum stau și mă gândesc de ce ne-am certat ca proștii, dacă ne putem boicota reciproc avantajos?

Al vostru burchinafasist, baicot, Ion Buraga



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md