Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin divorţează! Anunţul a fost făcut de edilul capitalei

Edilul capitalei Dorin Chirtoacă şi prezentatoarea Pro TV Anişoara Loghin divorţează. Anunţul a fost făcut de primar pe pagina sa de Facebook.

“Prin prezenta aducem la cunostinta ca subsemnatul si Anisoara Loghin, din pacate, vom divorta. Decizia a fost luata impreuna. Nici unul, nici altul nu vom raspunde la intrebari cu privire la acest subiect. Rugam, in masura in care acest lucru este posibil, tratarea cu discretie a acestei situatii, si asa suficient de neplacute”, se arată în mesajul  primarului.

dorin chirtoaca anunt

Divorţul celor doi survine la nici jumătate de an din ziua nunţii. Dotin Chirtoacă şi Anişoara Loghin au jucat nunta pe 20 mai. Spre surprinderea multora, mirii au venit la înregistrarea căsătoriei cu o maşină sovietică „VAZ”, care avea în faţă o compoziţie florală. Maşina „Jiguli” are mai bine de 40 de ani. Primarul a spus că este o maşină procurată de tatăl său încă în 1973.

Naşii mirilor sunt un cuplu stabilit în Bucureşti şi care nu sunt persoane publice.

După ce și-au înregistrat căsătoria la Oficiul de Stare Civilă și s-au cununat la Catedrala Teodora de la Sihla, mirii Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin s-au deplasat la un restaurant de lux din sectorul Botanica al capitalei.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.