Reacția Silviei Radu la acuzațiile Maiei Sandu

Candidata independentă la funcția de Președinte al R. Moldova, Silvia Radu, a venit cu o reacție la acuzațiile Maiei Sandu, referitor la procedura în care au fost colectate semnăturile sale.

Silvia Radu a declarat că regretă faptul că unii candidați vorbesc de duble standarde, în timp ce ei înșiși le aplică.

„Aici mă refer la furtul miliardului și doamna Maia Sandu, care făcea parte din Guvern când s-a produs frauda bancară. Îmi pare rău că cineva încearcă să-și mărească șansele electorale atacând alți competitori electorali. Mă refer la mine, cînd mi-a fost folosit numele într-un context categoric nepotrivit și nejustificat.
Specificul politicienilor din Republica Moldova, spre regret, este că ei aplică tehnici de ponegrire a altor candidați; un motiv în plus pentru cetățenii Republicii Moldova să-și aleagă în funcția de Președinte al statului o persoană care nu face parte din cercul partidelor politice și al grupurilor de interese. Funcția de președinte trebuie să aparțină poporului”, a declarat candidata pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, în cadrul unei conferințe de presă, Maia Sandu a declarat că majoritatea semnăturilor depuse de cei patru candidați: Valeriu Ghilețchi, Maia Laguta, Silvia Radu și Ana Guțu, nu au fost procesate corect.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.