Galaxy Note7 ar putea fi chemat pentru înlocuire a doua oară

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un veritabil dezastru pentru imaginea producătorului Samsung. Galaxy Note 7 ar putea fi vizat de o a doua campanie de înlocuire, care să vizeze dispozitivele deja înlocuite în cadrul programului anunţat la jumătatea lunii septembrie.

Potrivit experţilor în domeniu, incidentul raportat zilele trecute la bordul unui avion de pasageri, în care un telefon Galaxy Note 7 deja înlocuit ar fi luat foc chiar înaintea începerii procedurilor de decolare pune sub îndoială siguranţa prezentată de acestea.

Deşi o anchetă oficială se află în desfăşurare, momentan nu poate fi confirmat cu certitudine dacă dispozitivul incendiat este un exemplar Note 7 din noul lot, sau unul dintre dispozitivele care nu au fost înlocuite la timp.

„Dacă telefonul care a început să fumege în buzunarul utilizatorului este dintre cele remediate, presupun ca va urma o altă rechemare”, declară Pamela Gilbert, un fost director executiv al agenţiei guvernamentale Consumer Products Safety Commission (CPSC) din SUA. Potrivit acesteia, o decizie în această direcţie ar putea fi luată încă de la începutul săptămânii viitoare.

Potrivit lui Nancy Nord, fostă directoare în cadrul CPSC, declanşarea unei a doua etape de rechemare ar fi neobişnuită, însă decizia poate fi luată dacă dovezile arată că măsura este justificată.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...