(VIDEO) Neymar a reușit o performanță greu de egalat la vârsta sa; I-a depășit pe Messi și Ronaldo

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Neymar a marcat golul 300 al carierei, odată cu reuşita prin care a deschis scorul în meciul pe care Brazilia l-a câştigat cu 5-0 în faţa Boliviei, în preliminariile Cupei Mondiale 2018.

Starul Barcelonei a înscris în minutul 11 al partidei disputate la Natal, la capătul unui contraatac la care a participat şi noua stea a Selecao, Gabriel Jesus, viitorul jucător al lui Manchester City.

A fost golul 49 pe care Neymar l-a reuşit la echipa naţională şi cel cu numărul 300 în întreaga carieră. Globo a descoperit că, la 24 de ani, brazilianul a atins această bornă mai repede decât Lionel Messi (25 de ani) şi Cristiano Ronaldo (27 de ani).

Aproape jumătate dintre cele 300 de goluri ale lui Neymar au fost marcate în tricoul lui Santos (138), în timp ce pentru Barcelona a punctat de 95 de ori. Alte 18 reuşite au venit la naţionalele de tineret ale Braziliei.

În acest ritm, Neymar are toate şansele să devină cel mai bun marcator din istoria Selecao. Deoamdată, atacantul catalanilor este devansat de Pele (95 de goluri), Ronaldo (67), Zico (66) şi Romario (56).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...