Năstase i-a solicitat șefului misiunii OSCE să intervină în campania de denigrare împotriva sa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a transmis o scrisoare către şeful misiunii OSCE la Chişinău, ambasadorul Michael Scanlan, în legătură cu campania de denigrare în adresa sa.

Năstase i-a prezentat ambasadorului informaţii despre pliantele ilegale distribuite în mai multe localităţi din ţară, care conțin mesaj denigrator la adresa sa.

„Am solicitat Excelenței Sale, dlui Ambasador Michael Scanlan, șeful misiunii OSCE la Chișinău, să intervină în campania de denigrare în adresa mea, ce include, mai nou, și cele aproape un milion de pliante ilegale și mincinoase despre mine și familia mea, aruncate noaptea prin toate satele și orașele țării, exact în perioada în care se desfășoară sondajul care ar trebui să ne ajute să desemnăm candidatul unic ce poate distruge acest regim, poate pune legea în capul mesei și construi o nouă Țară liberă”, a declarat Andrei Năstase.

El susține că această campanie declanșată împotriva sa face parte din arsenalul actualei puteri de fraudare a alegerilor.

„Fără intervenția partenerilor noștri de dezvoltare, nu ne rămâne decât să constatăm că alegerile prezidențiale – pe care am reușit să le obținem prin muncă asiduă, mii de kilometri străbătuți în timpul referendumului de iarna trecută, doi ani de proteste continue și lupte cu mașinăria propagandistică și indiferența parveniților – sunt fraudate înainte să înceapă”, a precizat Năstase.

14524577_1782622338627119_7986242447863410063_o

Amintim că în ultimele zile sute de mii de pliante cu caracter denigrator la adresa lui Năstase au fost împrăștiate în mai multe localități din țară.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...