Ministerul Justiției caută membri pentru Consiliul de Integritate din partea societății civile

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ministerul Justiției a anunțat astăzi concursul de selectare a celor doi reprezentanți din societatea civilă pentru a fi membri în Consiliul de Integritate al Autorității Naționale de Integritate.

La concurs pot depune dosarele cetățenii Republicii Moldova, cu studii superioare, capacitate de exercițiu deplină, fără antecedente penale, neprivați de dreptul ocupării anumitor funcții sau exercitării anumitor activități, apți din punct de vedere medical și cunoscători ai limbii de stat. Actele vor fi recepționate până pe 31 octombrie 2016.

Potrivit Ministerului Justiției, candidați pot fi persoanele care nu au încălcat regimul juridic al conflictelor de interese, incompatibilităților sau restricțiilor, nu le-au fost confiscată averea nejustificată, nu sunt și nu au fost în ultimii 2 ani membri ai unui partid politic, nici nu au desfășurat vreo activitate politică, nu au fost colaboratori operativi sau agenți sub acoperire ai serviciilor de informaţii, inclusiv informatori ai acestor servicii până în anul 1991.

Dosarul de participare la concurs urmează a fi depus personal și va include: cererea, CV-ul, scrisoarea de intenție, copiile buletinului de identitate, a diplomei de studii superioare, a carnetului de muncă, declarația pe proprie răspundere privind întrunirea condițiilor, cazierul judiciar, certificatul medical de sănătate, declaraţia de integritate, acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal și o scrisoare de recomandare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...