Actualitate

PDM a contestat la CEC campania „murdară” a candidatului PPDA Andrei Năstase

 În acest sens, PDM a depus vineri, 7 octombrie a.c., o contestație la CEC privind mai multe încălcări ale legislației electorale comise de către candidatul prezidențial Andrei Năstase, potrivit unui comunicat de presă al PDM.

„Menționăm că această activitate denigratoare a Partidului Platforma Demnitate și Adevăr a fost notată inclusiv în raportul nr. 3 din 5 octombrie al Misiunii Promo-LEX de Observare a Alegerilor Președintelui din 30 octombrie 2016”, se menționează în comunicat.

De asemenea, în contestația depusă de PDM se acuză faptul că Andrei Năstase a demarat campania electorală cu mult timp înaintea datei de 30 septembrie și că a condus un proces ilegal de colectare de semnături.

PDM cere CEC să constate încălcările legislației electorale de către reprezentanții concurentului electoral Andrei Năstase, să interzică difuzarea pliantelor denigratoare la adresa PDM și să aplice candidatului PPDA sancțiunile legale conform Codului Electoral.

Partidul Democrat din Moldova consideră că multe dintre acțiunile lui Andrei Năstase și ale oamenilor săi înveninează climatul electoral din țară. Aceste „suflete murdare” introduc în societatea noastră sentimente profund negative, care creează clivaje între cetățeni și în genere fac mult rău Moldovei.

Sursa: Infotag.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *