Potrivit unui articol publicat în revista People, celebra actriţă în vârstă de 41 de ani a decis să frecventeze un cabinet de psihoterapie şi de consiliere psihologică, alături de cei şase copii ai ei, după ce a cerut divorţul de Brad Pitt, în urmă cu două săptămâni.

„A fost o situaţie traumatizantă”, a declarat o sursă din anturajul vedetei americane. 

Angelina Jolie a luat măsuri pentru a se asigura că „rămâne puternică pentru copiii ei” - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox -, ale căror vieţi au fost complet bulversate de despărţirea părinţilor lor.

Săptămâna trecută, presa americană anunţa că Jolie ar fi închiriat o casă în Malibu pentru ea şi cei şase copii, încercând să păstreze lucrurile cât mai aproape de normal pentru ei şi protejându-i de impactul mediatic uriaş generat de despărţirea ei de Brad Pitt.

„A făcut ceea ce a simţit că trebuia să facă pentru a proteja siguranţa copiilor”, a spus o altă sursă, săptămâna trecută. ”Nu au ieşit din acea casă închiriată timp de câteva zile. A fost greu pentru toţi. Sunt obişnuiţi să participe la multe activităţi şi să se distreze mai mult. Aşadar, a fost dificil pentru ei să stea doar în casă. Cei mai mici dintre copii nu au înţeles ce se întâmplă”.

Apoi, „Entertainment Tonight” a anunţat că vedeta americană s-a mutat cu copiii ei într-o altă casă, într-o comunitate protejată din Hidden Hills, California.

Presa afirmă şi că Brad Pitt este „absolut devastat şi cu inima frântă” şi a decis să rămână în casa lui din Los Feliz şi se pregăteşte pentru lupta pe care o va duce în instanţă pentru a obţine custodia copiilor.

De la separarea din 15 septembrie, Brad Pitt nu şi-a văzut cei şase copii, trei biologici şi trei adoptaţi, au precizat reprezentanţii actorului.
Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne.

Cuplul Jolie-Pitt a stabilit un acord temporar, care este valabil până în 20 octombrie, acesta fiind prima convenţie între cei doi după ce Angelina Jolie a intentat divorţ pe 20 septembrie. Actriţa a invocat „sănătatea familiei” şi a cerut custodia deplină a copiilor.

Brad Pitt urmează să facă un test antidrog şi antialcool, ca parte a înţelegerii cu Angelina Jolie, de care s-a despărţit de curând, convenţie care i-ar permite să-şi vadă cei şase copii, potrivit unor persoane apropiate familiei, citate de Reuters.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.