22:58:49 19.04.2024
Stiri

Șor îi ÎNDEMANĂ pe susținătorii săi să nu mai vină să PICHETEZE Judecătoria Buiucani

Partide/Comunicate 05.10.2016 14:42 Vizualizări1212 Autor: Ziarul National
Șor îi ÎNDEMANĂ pe susținătorii săi să nu mai vină să PICHETEZE Judecătoria Buiucani


Primarul de Orhei Ilan Șor, care se află în arest la domiciliu, îi îndeamnă pe susținătorii săi să nu mai vină mâine să picheteze sediul Judecătoriei Buiucani, acolo unde magistrații vor examina în fond dosarul său. Acesta a venit cu un apel în acest sens și a precizat că în instanță își va demonstra nevinovăția.

„Orheieni, chișinăuieni, locuitori ai altor raioane - toți cei care mă susțineți în aceste zile dificile. De peste trei luni, simt energia voastră incredibilă, ce-mi dă forțe pentru a-mi apăra dreptatea și putere pentru a face față tuturor provocărilor. Nu doar eu și familia mea, dar și întreaga țară a fost martoră pichetărilor, mitingurilor și marșurilor în care mii de oameni au cerut să fiu tratat echitabil de către justiție și să fiu eliberat din arest. Sunt convins că atitudinea voastră sinceră și susținerea voastră vor duce, în cele din urmă, la restabilirea dreptăţii”, se arată în mesajul lui Șor.

În acest sens, acesta vrea că mâine, când are loc ședința de judecată, susținătorii săi să se abțină de la manifestări în fața instanței: „Din păcate, solicitările voastre îndreptățite nu vor fi însă analizate în cadrul ședinței de mâine, pentru că va începe examinarea cazului meu în fond. În cursul acesteia, eu voi putea să-mi dovedesc nevinovăția”.

Acesta le mai transmite susținătorilor săi că mâine avocații săi vor înainta o cerere de eliberare din arest de la domiciliu, în legătură cu faptul că, ieri, Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat în calitate de persoană de încredere a candidatului la funcția de președinte al țării, Inna Popenco.

„Astfel, în conformitate cu articolele 45 și 105 din Codul electoral al R. Moldova, candidatul Inna Popenco, având statut de concurent electoral, se află în condiții inegale în raport cu ceilalți participanți la cursa prezidențială. Potrivit articolului 47 al aceluiași Cod, candidatul nostru se confruntă cu obstacole organizaționale. Sunt sigur că, în scurt timp, noi vom putea continua toate inițiativele inițiate pentru îmbunătățirea vieții orheienilor și a locuitorilor întregii țări. Unul pentru toți și toți pentru unul!”, a mai adăugat încrezător Ilan Șor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md