Începe cariera ta într-o companie europeană. Participă la Forumul European al Angajatorilor în Moldova

1
Foto: snap-photos.s3.amazonaws.com

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și dorești să afli mai multe oferte de pe piața muncii, atunci evenimentul în cauză este pentru tine. Forumul european al angajatorilor în Moldova revine cu a doua ediție. Aceasta va avea loc pe data de 6 octombrie, cu începere de la ora 10.00, în incinta Hotelului Codru.

Scopul evenimentului este de a face legătura dintre companiile cu capital străin din Moldova sau care activează pe piața europeană și tinerii specialiști, studenți din țară. Peste 20 de companii vin să se întâlnească cu viitorii angajați și să stea la o discuție cu tinerii care se gândesc la o carieră într-o companie europeană.

Vizitatorii sunt rugați să vină cu CV, pentru că ar putea aplica imediat la un post sau îl vor putea lăsa pentru o eventuală contactare ulterioară în vederea angajării.

În cadrul evenimentului de deschidere vor fi prezenți Emmanuel Skoulios, președintele Camerei de Comerț și Industrie Franța-Moldova, Cristina Boaghi, viceministrul Educației, E.S. Dl Pascal Vagogne, Ambasador al Franței la Chișinău, Roxana Țurcanu, responsabil al Antenei din Chișinău a Agenției Universitare a Francofoniei, reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene la Chișinău, precum și alți invitați de onoare.

 

snap-photos.s3.amazonaws.com
snap-photos.s3.amazonaws.com

În cadrul forumului va avea loc un panel de discuții la tema „Formarea de specialitate academică – factor cheie pentru o integrare profesională reușită și evitarea fenomenului migrației”. În cadrul panelului vor discuta și răspunde la întrebări: Diana Doros, director Resurse Umane, Gas Natural Fenosa în Moldova, Roxana Țurcanu, director, Agenția Universitară a Francofoniei.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova, în parteneriat cu Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, Ministerul Educației, Agenția Universitară a Francofoniei, Asociația de Colaborare Economică Moldo-Germană, precum și Invent Moldova.

Pentru a fi la curent cu organizarea forumului vă invităm să urmăriți pagina lui de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente