Testează-ți cunoștințele generale și învață lucruri noi la QUIZ-ul „Moldova – frumos și gustos”

1
Foto: vivino.com

Cunoaște-ți țara împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Creativă și Erudit Club la cel de-al doilea eveniment #eualegMoldova QUIZ cu tematica „Moldova – frumos și gustos”, ce va avea loc luni, 10 octombrie, ora 18.30, la Erudit Club.

Cu întrebările create de Erudit Club, evenimentele „eu aleg Moldova” QUIZ sunt parte a campaniei sociale eu aleg Moldova / я выбираю Молдову desfășurată de Asociatia pentru Dezvoltare Creativă și oferă tinerilor posibilitatea de a-și testa cunoștințele generale și de a învăța lucruri noi despre Moldova: cultura, geografia, istoria și oamenii săi.

Jocurile #eualegMoldova QUIZ sunt desfășurate într-un stil creativ, în care tinerii lucrează în echipă pentru a oferi răspunsuri la întrebările propuse. Creează-ți echipa din patru-șase membri și participă și tu la jocurile QUIZ împreună cu prietenii și colegii tăi!

 

1

Pentru înregistrare, scrie o postare în event cu denumirea echipei. Pentru a fi la curent cu organizarea evenimentului, accesează pagina de Facebook a acestuia.

Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) reprezintă și promovează activitatea comunității de absolvenți ai programelor de schimb ale Guvernului SUA, care numără peste 4.000 de oameni de diferite vârste, profesii și domenii de activitate. ADC oferă asistență pentru comunitatea de absolvenți de a pune în aplicare ideile lor în comunitățile din Republica Moldova și de a-și răspândi experiența dobândită în timpul programelor de schimb.

Activitatea ADC are loc sub motoul „Promovează! Implică-te! Acționează!” și desfășoară proiecte și activități de promovare a cetățeniei active, voluntariatului, programelor de tineret, educație interculturală și non-formală la nivel local și național în Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente