16:56:01 25.04.2024
Stiri

Cancerul DISPARE în 42 de zile. Acest medic austriac a VINDECAT peste 45 000 de persoane cu această REȚETĂ

Știri 02.10.2016 18:31 Vizualizări3811 Autor: Ziarul National
Cancerul DISPARE în 42 de zile. Acest medic austriac a VINDECAT peste 45 000 de persoane cu această REȚETĂ


Sucul său special stimulează sistemul imunitar, curăță sângele și oferă energie. Se pare că aceasă băutură luptă și împotriva cancerului. Din 1986, există peste 45,000 de mărturii ale pacienților vindecați, care atestă faptul că banalul tratament al lui Breuss i-a vindecat.

Bărbatul a conceput un regim special de 42 de zile în care se bea doar ceai și acest suc special din legume. În această perioadă, celulele canceroase mor de foame în timp ce starea de sănătate se îmbunătățește.

Breuss a scris o carte, intitulată „Leacul lui Breuss împotriva cancerului, leucemiei și a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusă în 7 limbi și a fost vândută în peste 1 milion de copii.
Ingrediente:
– 300 de grame de sfeclă roșie
– 100 de grame de morcov
– 100 de grame de rădăcină de țelină
– 70 de grame de cartof crud
– 30 de grame ridichi
Nota: Cartoful este opțional, cu excepția cancerului la ficat, unde joacă un rol important.
Preparare :
Pune toate ingredientele într-un storcător și colectează sucul. Toarnă-l într-un recipient pe care îl poti închide și păstrează-l la frigider.
Sucul se bea pe tot parcursul zilei, câte puțin, 1-2 înghițituri, până când se epuizează. Cantitatea este suficientă pentru o singură zi.
De asemenea pe tot parcursul zilei trebuie să înlocuiți apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzică, sunătoare).
Cum functionează?
Tratamentul lui Breuss împotriva cancerului constă într-o metodă care se desfășoară pe parcursul a 42 de zile. Având în vedere că celulele canceroase au un alt fel de metabolism în comparație cu cele normale, Breuss a făcut o dietă care să determine înfometarea celulelor canceroase, până la moartea lor, prin care nu le-a mai oferit ca hrana niciun tip de proteină din alimente. Dieta menționată nu face absolut nici un rău celulelor sănătoase.
Regimul alimentar de 42 de zile al lui Breuss implică consumul ceaiului în cantități mari, precum și a unui suc de legume după propria sa rețetă. Ținând cont de faptul că teoria sa spune că celulele canceroase pot trăi datorită proteinelor din alimentele solide consumate, Breuss a insistat foarte tare ca pacienții bolnavi de cancer să nu bea sau să mănânce nimic altceva decât ceaiuri și sucuri. Așadar, prin consumul a nimic altceva decât a sucului recomandat de Breuss, timp de 42 de zile, celulele canceroase vor muri, în timp ce celulele normale nu vor fi afectate.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md