Super transfer pregătit de Barcelona: 60 de milioane de euro pentru un italian

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Marco Verratti (PSG) este ţinta numărul unu a Barcelonei pentru perioada de mercato din vară. Conducătorii de pe Camp Nou şi Luis Enrique îl văd un jucător esenţial pentru viitor.

În vârstă de doar 23 de ani, Verratti a adunat deja peste 100 de prezenţe în primul „11” al lui PSG. Titular incontestabil şi la naţionala Italiei, mijlocaşul e considerat de mulţi un mijlocaş complet: capabil să închidă jocul, dar şi să alimtenteze ofensiva cu pase foarte utile.

Barcelona a mers, se pare, chiar mai departe, considerând că Verratti este o copie fidelă a lui Xavi, mijlocaşul legendar care a scris istorie în Catalunya. Ca atare, în condiţiile în care echipa este una aproape perfectă (cel puţin în ofensivă Barcelona nu are rivală în lume, Messi, Neymar şi Suarez evoluând incredibil), pentru perioada de mercato de la finalul acestui sezon s-a stabilit o ţintă clară: Verratti.

Singurul impediment e reprezentat de faptul că francezii nu vor renunţa atât de uşor la italian, conştienţi la rândul lor de impactul avut de acesta în joc. Totuşi, Verratti pare a fi decis să facă o schimbare, lucru recunoscut de agentul său, Donato de Campli, în Mundo Deportivo.

„Verratti este fericit la PSG, dar a venit momentul să se gândească și la câștigarea unui trofeu important. Este o chestiune legată de motivație. Vrea să câștige trofee importante și nu poate rămâne la o echipă care nu face asta.

Din când în când, e nevoie de o schimbare. Va veni ziua în care vom vorbi despre asta”, a spus Donato de Campli, agentul lui Verratti.

Mijlocaşul italian e în acest moment cotat de transfermarkt.de la suma de 40 de milioane de euro, însă o eventuală primă ofertă a catalanilor va fi mult mai mare. Se aşteaptă ca aceştia să ofere măcar 60 de milioane pentru unul dintre cei mai constanţi jucători din lume.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...