3 băieți și o fată au fost reținuți în cazul tânărului împușcat mortal în centrul Chișinăului; Riscă închisoare pe viață

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un număr de 4 persoane au fost reținute, printre care și o domnișoară, în cazul tânărului împușcat mortal în centrul Chișinăului noaptea trecută.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Poliției Chișinău, Adrian Jovmir, poliția a reținut 4 persoane pe marginea omorului de noaptea trecută, doi dintre suspecți fiind cetățeni ucraineni.

„Unul din agresori a încercat să părăsească teritoriul Republicii Moldova imediat după incident. Au fost reținute 4 persoane, printre care și o domnișoară, cu vârstele cuprinse între 20-24 de ani. Două persoane sunt din Odesa, Ucraina. Au venit în Chișinău, probabil, să sărbătorească ziua vinului. Poliția a început audierile fiind vorba de un dosar privind omorul intenționat”, a declarat Jovmir.

Acesta a precizat că incidentul a avut loc în jurul orei 1:30, iar poliția a fost alertată în jurul orei 2 noaptea.

„Regretabil este faptul că nimeni dintre cei prezenţi la incident nu s-a încumetat să telefoneze imediat la poliţie. În acest caz poliţia putea preveni acest tragic incident”, a adăugat Jovmir.

Poliția anunță că există două versiuni privind incidentul – tânărul ar fi fost împuşcat de agresori sau s-a împuşcat accidental.

„În timpul încăierării, victima a scos pistolul, pe care îl deținea legal, pentru a se apăra. Există două versiuni. Fie victima a fost împuşcată de agresori sau s-a împuşcat accidental. Urmează să fie făcută expertiza balistică”, a precizat Adrian Jovmir.

Potrivit lui, a avut de suferit şi prietenul victimei, care a fost bătut cu bestialitate.

Poliţia urmează să stabilească cine din cei patru a tras din arma de foc. Aceste patru persoane sunt suspectate de omor intenţionat şi riscă de la 15 la 20 de ani de puşcărie sau detenţie pe viaţă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...