Andreea Marin a revenit în studioul Surprize Surprize. Iată cu ce ocazie

Andreea Marin a revenit în studioul Surprize Surprize, spre bucuria celor mai înfocați admiratori ai vedetei, care își doresc ca emisiunea să fie reluată cu vedeta la cârmă. Deocamdată însă fosta ”Zână” a Surprizelor a filmat o emisiune pentru aniversarea de 60 de ani a TVR, chiar în studioul în care acum ceva ani aducea surprize și bucurii pentru mulți români, scrie Libertatea.

Andreea Marin i-a avut drept invitați la emisiunea aniversară pe Carmen Movileanu, Cristian Țopescu și Mircea Radu și a publicat și două fotografii de la filmările care au avut loc recent.

TVR împlinește 60 de ani în curând, a fost o bucurie să fac o incursiune în istoria televiziunii alături de cei 3 invitați speciali, în studioul Surprizelor de altădată! Vă anunț când emisiunea va fi pe micile ecrane! #tvr60”, a scris Andreea Marin pe o rețea de socializare.

Chiar dacă Andreea Marin a fost destul de explicită în anunțul ei, fanii au crezut că ea a revenit la cârma emisiunii care a consacrat-o. ”Chiar începe? Chiar nu știam cum să adun mai multe semnături pentru petiția mea. Ah doamne, există puțin Bine în lumea asta!”, i-a scris o admiratoare. Andreea Marin i-a explicat, într-un mesaj prompt, cum stau de fapt lucrurile: ”Nu, este o emisiune dedicată TVR 60”.

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete din România şi Republica Moldova, iar emisiunea de referință a rămas ”Surprize, Surprize”. Fanii ei nu au uitat edițiile din fiecare săptămână și au devenit nostalgici privind câteva fotografii de atunci publicate recent de ”Zână”, pe o rețea de socializare. Ei au făcut o petiție petru întoarcerea Andreei Marin la o nouă emisiune ”Surprize, Suprize”.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.