09:42:48 18.04.2024
Stiri

DRAMĂ în lumea sportului: S-a stins din viaţă. Vestea care a şocat o lume întreagă a venit în această dimineaţă

Sport 01.10.2016 13:43 Vizualizări1684 Autor: Ziarul National
DRAMĂ în lumea sportului: S-a stins din viaţă. Vestea care a şocat o lume întreagă a venit în această dimineaţă


Un pugilist scoţian, în vârstă de 25 de ani a murit la spital, la o zi după ce fusese grav rănit în timpul unei gale de box disputată în oraşul scoţian Glasgow, informează BBC.

Pugilistul scoţian Mike Towell a fost învins prin knock-out, de către Dale Evans, în cadrul unei gale ce a fost găzduită de un hotel din Glasgow, joi seară, şi imediat a fost transportat la spital. Rănit foarte grav, sportivul scoţian nu a rezistat decât 24 de ore şi conform medicilor scoţieni a decedat din cauza loviturilor puternice primite în timpul meciului, vineri noapte în jurul orei 23.00.

"Sunt pur şi simplu la pământ, după ce cel mai bun prieten al meu a pierdut lupta şi a încetat din viaţă. Michael s-a plâns în ultimele săptămâni de dureri puternice de cap, dar noi toţi le-am pus pe seama unor migrene. Loviturile primite în timpul meciului de joi nu au făcut altceva decât să-I grăbească moartea. Au fost cele mai lungi 24 de ore din viaţa mea. Copilul meu şi-a pierdut tatăl, dar este mândru de tot ce a reuşit tatăl lui de-a lungul vieţii.” a scris Chloe Ross, iubita sportivului, pe Facebook.

Towell a fost trimis la podea încă din prima rundă a meciului cu Dale Evans, însă a reuşit să se ridice şi să continue meciul. Arbitrul Victor Loughlin a fost însă nevoit să oprească întâlnirea dintre cei doi în runda a cincea, când Towell a fost din nou trimis la podea de adversarul său. Medicii au intervenit imediat şi l-au ajutat pe Towell să respire cu ajutorul aparatelor, până când acesta a fost urcat în ambulanţă şi dus la spital.

Mike Towell era neînvins de-a lungul carierei sale la profesionişti. Din 12 partide, câştigase 11, un meci terminându-se la egalitate.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md