Punctele vamale Palanca și Tudora sunt blocate. Ofițerii CNA efectuează percheziții

vaa
Foto: publika.md

Punctele vamale Palanca și Tudora sunt blocate, din cauza unei operațiuni de percheziție efectuată de către ofițerii CNA.

Ofițerii CNA efectuează percheziții și la domiciliile mai multor vameși.

Serviciul Vamal a venit cu o reacție la acțiunea desfășurată comunicând că, aceasta are la bază informații și materiale operative furnizate de către Direcția Securitate Internă a Serviciului Vamal.

„Ne exprimăm regretul pentru extinderea timpului de așteptare în cele două puncte de trecere a frontierei, provocată de o situație obiectivă. Depunem toate eforturile pentru ca în termenul cel mai scurt să fie fluidizată traversarea vămilor Palanca și Tudora. În acest sens, am dispus să fie adus personal suplimentar din alte ture și, dacă va fi nevoie, vom aduce personal și din alte subdiviziuni”, a menționat într-un comunicat oficial directorul general al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie.

„În ceea ce privește investigația inițiată de organele de anchetă, ne abținem de la orice comentarii până ce operațiunile de astăzi vor fi integral finalizate și vom avea declarații oficiale din partea anchetatorilor. Serviciul Vamal a sprijinit atât  operațiunea de azi a procurorilor anticorupție, cât și acțiunile premergătoare acesteia”, a adăugat acesta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente