La Orhei a fost inaugurat sediul staff-ului de campanie electorală al Innei Popenco

Candidatul la funcția de președinte al țării, Inna Popenco, împreună cu președintele fracțiunii majoritare al Consiliului local Orhei, Pavel Verejanu, au inaugurat astăzi sediul staff-ului de campanie electorală.

Aceștia au tăiat panglica în prezența a zeci de orheieni și a grupului de inițiativă care au susținut-o pe Inna Popenco.

Clădirea, care a devenit sediul echipei de campanie, se află în centrul Orheiului, orașul care într-un an de zile a renăscut și unde politicienii au demonstrat că promisiunile făcute în timpul campaniei electorale nu au fost doar vorbe, angajamentele fiind transformate în fapte reale.

Totodată, Pavel Verejanu a fost desemnat director al staff-ului. În următoarele zile, echipa de campanie electorală își va începe activitate în birourile dotate cu toate cele necesare. Candidatul din popor, Inna Popenco, a declarat că a decis ca sediul să fie deschis în Orhei, deoarece aici au început schimbările care pot fi făcute și la nivel de țară.

“Promit că eu îi voi reprezenta pe oamenii săraci, voi reprezenta majoritatea populaţiei ţării! Sunt sigură că schimbările în Moldova pot fi făcute. Sunt sigură că politica se poate întoarce cu faţa spre popor. Noi am început să facem aceste schimbări în Orhei. Vom reuşi acest lucru în întreaga ţară. ”, a mai spus Popenco.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.