(VIDEO) Antrenorul naționalei Angliei, bănuit de acte de corupție

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Federația engleză de fotbal (FA) anchetează o serie de declarații pe care le-ar fi făcut selecționerul naționalei, Sam Allardyce, în care le recomanda unor presupuși investitori asiatici cum să evite regulile FA în privința transferurilor de jucători.

Potrivit BBC, cotidianul The Telegraph ar deține niște imagini video cu antrenorul Angliei în timp ce le explica așa-zișilor oameni de afaceri cum pot eluda legea în ceea ce privește transferurile. În schimbul informațiilor, Allardyce urma să primească suma de 400.000 lire sterline.

„Vreau să văd toate faptele, să aud ce are fiecare de spus și apoi să judecăm în cunoștință de cauză. Nu putem să pre-judecăm situația, trebuie să avem absolut toate elementele pe baza cărora vom lua o decizie”, a declarat Greg Clarke, președintele FA.

Sam Allardyce a fost numit în luna iulie, de către Federația Engleză de Fotbal, drept succesorul lui Roy Hodgson pe banca tehnică a naționalei Albionului.

Fost jucător profesionist, Allardyce a devenit antrenor în 1991 și s-a aflat la comanda mai multor echipe engleze precum Newcastle, Blackburn sau West Ham United.

Venit în octombrie 2015 la Sunderland, el a reușit să mențină echipa în Premier League, cu un loc 17, și două puncte avans în fața primei retrogradate, Newcastle.

Sub conducerea lui Allardyce, Anglia a susținut până acum un singur meci, contra Slovaciei, în preliminariile CM 2018, câștigat cu 1-0.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...