Recomandări de evenimente pentru marți, 27 septembrie

miig95af1w

Nu știi ce să faci marți în timpul tău liber? #diez îți propune câteva dintre evenimentele care au loc la Chișinău în această zi de marți, 27 septembrie.

#1. Vernisarea expoziției de fotografii „Ușile Chișinăului: deschidere spre viitor”

bucuresti-59-ab

Marți, 27 septembrie 2016, în Scuarul monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt, va avea loc vernisarea expoziției de fotografii “Ușile Chișinăului: deschidere spre viitor” de Anetta Dabija, tânăra pasionată de stilurile arhitecturale ale ușilor încadrate în edificiile de epocă, atestate în centrul istoric al Chișinăului. Evenimentul este organizat de Ministerul Culturii și se încadrează în suita de acțiuni dedicate Zilelor Europene ale Patrimoniului 2016.

Selecția de fotografii reliefează aspectele ce țin de patrimoniul cultural al Chișinăului, evidențiind influența pe care au avut-o tendințele arhitecturale din secolul trecut asupra decorului edificiilor și, în special, asupra ușilor.

La inaugurarea expoziției va participa ministrul Culturii Monica Babuc. Evenimentul va începe la ora 11:00.

 

#2. Proiecții nocturne: I origins/ Я – начало

Căci ochii pot oferi detalii nebănuite despre noi. Negri ca mura, albaştri ca cerul, verzi ca smaraldul ori căprui precum chihlimbarul, ochii sunt capodopere ale naturii, coborâte parcă direct din sânul divinităţii.
Un film interesant, o luptă între credința în religie și cea în știință și posibile legaturi între ele.
Intrarea: 5 lei. Detalii vezi pe Facebook.

 

#3. Presidential Debate viewing ( Hilary Clinton vs Donald Trump)

La Universitatea Hofstra de lângă New York are loc, luni seară, prima dezbatere  între cei doi candidați la alegerile prezidențiale, Hillary Clinton și Donald Trump. La Chișinău, puteți urmări dezbaterile marți, de la ora 08:30 la Smokehouse. Vedeți aici detalii despre eveniment.

 

#4. Despre femei și oglinzi fermecate

MUNA și Mate’O Fashion Studio invită femeile la un ciclu de evenimente de art-teraphy, cu art-terapeutul Valentina Zeleniuc. A 2 temă din serie este „DRUMUL MEU”. Doar aici vei reusi să cunoști tehnicile de dezvoltare a magnetismului feminin, să descoperi femeia din tine privind în oglinga fermecată. Vino în ziua de 27 septembrie, ora 18:30. Privește-te, relaxează-te și adaugă culoare! Vezi detalii aici.

 

 

#5. Şedinţa Top Toastmasters

Marți are loc o nouă ședință Top Toastmasters la Biblioteca Bogdan Petriceicu Hasdeu. Ai ocazia să asculți discursuri inspirate și minți strălucite. Vezi detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente